Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Traject: Marketing classes

Online marketing voor optimaal rendement.

Wil je meer zichtbaarheid, klanten of sollicitanten? In 5 dagen bespreken we de belangrijkste onderdelen van online marketing, en hoe je deze onderdelen optimaal laat samenwerken om je doelen te bereiken. Je krijgt praktische tips om efficiënter te werken en het rendement van je marketing te vergroten. We werken met een kleine groep en voorzien veel ruimte voor oefeningen, interactie en feedback.

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor bestuurders en (junior) marketeers die snel een grondig overzicht van online marketing willen, en efficiënt aan de slag willen gaan.

Er is geen voorkennis van (online) marketing vereist.

>> Ik schrijf me in

Ontdek de inhoud van de 5 marketing classes

De fundamenten van online marketing

In deze basismodule staan we stil bij je positionering, doelen, doelgroepen en aanbod. We bespreken ook de rol van je website, content marketing, sociale media en advertenties in je marketing, en hoe je deze onderdelen optimaal laat samenwerken voor meer rendement.

Webstrategie: Bouw, Optimaliseer & Automatiseer

In deze module bespreken we de ingrediënten van een sterke website, hoe je je website optimaliseert voor online zoekmachines zoals Google en Bing (SEO), en hoe je marketing automation inzet voor meer bezoekers, leads, klanten, sollicitanten en fans.

Content marketing: de brandstof voor je online marketing

In deze module leer je hoe je sterke teksten schrijft voor je website, sociale media en advertenties. Je krijgt ook praktische tips om betere foto’s en video’s te maken, en je content marketing te plannen zodat je meer rendement krijgt in minder tijd. 

Social media mastery: bouw jouw merk en bedrijf

In deze module krijg je tips & tricks om LinkedIn, Facebook en Instagram in te zetten voor personal branding, employer branding en de algemene marketing van je bedrijf. We brainstormen ook over ideeën voor jouw bedrijf waarmee je meteen aan de slag kan.

Adverteren met impact: naamsbekendheid, bezoekers en leads

In deze module bespreken we hoe je Google Ads en advertenties op LinkedIn, Facebook en Instagram kunt inzetten om je naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten, meer bezoekers en leads te krijgen en meer te verkopen. We geven inspiratie en tips voor je eerste advertenties.

What's in it for me?

Deze opleiding is ontwikkeld voor bestuurders en (junior) marketeers die snel een grondig overzicht van online marketing willen, en efficiënt aan de slag willen gaan. Deelnemers krijgen veel ruimte om vragen te stellen, en oefeningen om de theorie in de praktijk te brengen.

Deze opleiding is geïnspireerd op basis van praktijkervaring. We wisselen theorie, praktische tips en oefeningen af om tijdens de cursus meteen de eerste stappen te zetten voor de online marketing van je bedrijf.

Jouw expert

Christophe Van Bael - Lincelot

Christophe is oprichter van Lincelot (°2011), het online marketingbureau uit Edegem. Samen met zijn collega’s biedt hij ondersteuning aan kmo’s in België en Nederland met strategisch marketingadvies, praktische marketingondersteuning (webdesign, SEO, sociale media, advertenties, marketing automation, copywriting, foto- en videoshoots) en marketingopleidingen.

Hij was ook enkele jaren marketingdocent aan de AP Hogeschool Antwerpen, en begeleidt elke dag bedrijven in hun zoektocht naar meer zichtbaarheid, klanten en sollicitanten. Christophe krijgt energie wanneer zijn klanten en cursisten inzichten en zin krijgen om met hun marketing aan de slag te gaan.

Christophe Van Bael

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Wanneer

Prijs

Leden: 
€1880 (excl. btw)

10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf

Niet-leden: 
€2820 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Meer info?