Skip to main content
Map

Trainersdag 2023 najaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op donderdag 9 november 2023.

Na enkele succesedities, organiseert Voka Mechelen-Kempen op donderdag 9 november 2023 een zevende Trainersdag. Op deze dag kan je als trainer of expert je expertise komen voorstellen aan het Voka-team. Je krijgt de kans om als trainer het beste van jezelf te laten zien in een korte pitch.

Een belangrijke pijler van Voka is het informeren, adviseren en trainen van ondernemers. Dat doen we door een waaier aan trajecten en opleidingen aan te bieden op maat van ondernemers en toegespitst op de actualiteit. Misschien ben jij de perfecte match voor één van deze sessies. Wij horen het graag op de Trainersdag!
 

Vóór de Trainersdag krijg je alvast:

  • een korte voorstelling van Voka
  • een briefing voor je pitch
  • een idee van wie je voor je neus zult hebben op 9 november 2023

Tijdens de Trainersdag:

Dan is het zelf aan jou en krijg je de kans om je verfrissende ideeën en expertise voor te stellen aan het Voka-team. Je krijgt een tijdsslot van +/- 20 min toegewezen tussen 13.30u en 17.00u, waarop jij je kunt komen voorstellen en we nadien samen in gesprek gaan. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Enkele weken voor deze dag stellen wij de planning op afhankelijk van de thema's die aan bod zullen komen in het voorjaar. Zit jouw expertisedomein daar niet bij, dan informeren we je over een alternatief. Je ontvangt de praktische informatie op voorhand via mail.
 

Voorbereiding

Misschien vulde je ons intakeformulier voor trainers en sprekers al in? Deed je dat nog niet, klik dan zeker hier om dit in orde te maken. Zo krijgen wij alvast een beeld bij jouw expertise en voorkeuren!

Meer info?

Fréderique van Hout

Coördinator levenslang leren

Full bio of Fréderique van Hout

Adres

Voka KvK - Mechelen-Kempen
Rik De Saedeleerplein 2
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Dit is een gratis event. 

Inschrijven verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov