Skip to main content

Time-out! Sportinnovatief ondernemen

Wat kunnen we leren uit de sportindustrie om innovatie binnen onze eigen onderneming te stimuleren?

Sport en technologie worden een steeds hechter team de laatste jaren. Innovaties in de sportwereld ontwikkelen zich in rap tempo. Vernieuwingen in de sport, zoals bijvoorbeeld de sporthorloges, waren enige jaren geleden nog reden voor een staande innovatie. Tegenwoordig kunnen we door middel van big data en sensoren perfect analyseren waar nog kansen en mogelijkheden liggen binnen de topsport en breedtesport. Wel eens een VR-bril op gehad om een potje tennis van dichtbij mee te maken? Het wordt bijna eerder een gewoonte dan een uitzondering.

Bij VOKA zijn we ervan overtuigd dat heel veel kunnen leren uit de sportwereld. Toepassingen die jij als ondernemer of bedrijf ook zou kunnen toepassen. Samen met jou ontdekken we opkomende trends en innovaties om jouw organisatie future-proof te maken. 
 

Wat kan je verwachten?

1 namiddag, 3 top-sprekers en originele teambuilding! Kom met jouw team naar Time Out en laat je verrassen door de workshops, onze top-sprekers en daag andere teams uit onze Company Cup!

Op het programma:

 

  •             Company Cup

Wil jij met 6 gelijkgestemden het opnieuw tegen andere teams opnemen en strijden voor onze Company Cup? Naast eeuwige roem natuurlijk!

  •          VR Battle

NIEUW: Niet alleen fysiek kan je andere teams uitdagen, maar ook virtueel!

  •           Topsprekers

Als ondernemer valt er veel te leren van topsporters. In deze editie zetten we de innovatie in de sportwereld in de schijnwerpers. Krijg antwoord op volgende vragen:

•    Hoe zal die sport er in de toekomst uitzien?
•    Waar zullen we in de toekomst sporten? 
•    Wanneer doen we dat? En met wie? 
•    Welke infrastructuur hebben we daarvoor nog nodig? 
•    Welke sportclubs zijn het meest ‘future proof’? …

En vooral hoe maken we de vertaalslag naar onze eigen onderneming.  Ben je ook klaar om het op te nemen tegen andere bedrijven en de beker te pakken? Teamwork en elkaars sterktes en zwaktes kennen, is dus cruciaal om de overwinning binnen te halen. Hopelijk zien we jou en je team op Time Out in onze Container Clash! 
 

Sprekers

Meer info volgt snel.

Hou onze socials de komende maanden zeker in de gaten.

Company Cup

Schrijf je samen met jouw team van max. 6 teamleden in en neem deel aan de Company Cup!

Je kent het principe wel: 15 teams nemen het tegen elkaar op in verschillende activiteiten met elk hun eigen discipline.

Het team kiest welk teamlid zich inzet voor welke discipline. Schrijf je nu als eerste in voor het netwerkevenement Time Out en wees zeker van je plek! Vol is vol!

Benieuwd hoe de vorige editie eruit zag?

Filip Vandeweyer

Coördinator Ondernemerschap

Full bio of Filip Vandeweyer

Adres

Stadion van Lierse K.
Lispersteenweg 237
2500 Lier

Wanneer

Prijs

60 EUR p.p. (all-in)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov
MK - Advertentie Van Dessel