Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Online infosessie: Go International traject

  • Online

Plan je te ondernemen in het buitenland, maar heb je beperkte ervaring met internationale handel en export? Of ben je reeds internationaal actief, maar zoek jij ondersteuning bij het ontwikkelen van die noodzakelijke internationale strategie? Tijdens deze online infosessie kom je alles te weten over het Go International traject dat op maat van jouw bedrijf ondersteuning biedt voor jouw internationale ambities.

Tijdens het Go International begeleidingstraject ontwikkel jij als ambitieuze ondernemer een concrete en onmiddellijk inzetbare internationale strategie. Internationaal ondernemen verrijkt jouw onderneming, maar heb je ook al gedacht aan alle aspecten waarmee je rekening moet houden?

  • De financiële kosten en risico’s
  • De fiscale aspecten
  • De internationale en lokale tewerkstelling
  • De juridische regels

Dit traject bereidt je alvast optimaal voor op jouw internationale avontuur en stoomt jouw onderneming klaar om ook in het buitenland competitief en wendbaar te blijven.

Deze infosessie is bedoeld om dieper in te gaan op de inhoud van het traject, de praktische zaken en welke voordelen jouw onderneming er uit kan halen. Kom dus gratis meeluisteren en stel jouw vragen over het traject om volledig geïnformeerd te zijn over de opportuniteiten die het traject jouw onderneming biedt.

Hij ging je voor

Stephan Van Der Wildt -  Wildt T&C

Voor mij voelde dit aan als een groepsreis met andere ondernemers die met hun product of dienst ook naar het buitenland willen trekken.
Verschillende inspirerende gidsen namen ons mee in hun vakgebied, zodat we ons bewust werden van de verschillende gewoontes, verwachtingen, cultuur, invoerrechten, transportkosten, prijszetting, lokale spelers en producten, de lokale regelgeving, …

Nieuwe markten zijn nooit helemaal hetzelfde zoals je thuismarkt, Go International doet je bij al deze facetten stilstaan om een goed doordacht exportplan op te stellen en succesvol uit te kunnen voeren.

Testimonial Stephan Van Der Wildt voor Voka Mechelen-Kempen

Hervée Claeys

Projectverantwoordelijke Internationaal ondernemen

Full bio of Hervée Claeys

Wanneer

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden.

Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.