Skip to main content
Map

International Finance

Internationaal Ondernemen
  • Hybride

Nood aan een klankbord waar je jouw complexe cases kunt voorleggen? In dit kort traject rond International Finance helpen we internationaal actieve professionals die verder willen groeien in deze economisch onzekere tijden.

Voor wie?

  • Ben je als CFO op zoek naar een netwerk en klankbord?
  • Wil je graag jouw (internationale) strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s?
  • Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek en digitalisering? Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt een uniek en inspirerend netwerk aan van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. 

Dus niet te veel theorie, maar gewoon praktijk? Dan is dit traject vast en zeker iets voor jou!

Al jaren brengt Voka groepen van een verschillende managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Tijdens elke sessie wordt er één topic uitgelicht op basis van de uitdagingen en in overleg met de deelnemers. Over dit topic wisselen we zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar uit. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies, praktijkgetuigenissen en onder professionele begeleiding van Deloitte. Afhankelijk van het thema delen externe experten de nodige info met de groepsleden en leiden zij het onderwerp in.

Resultaat

Na dit traject heb je niet alleen meer kennis over financiële topics zoals oa transfer pricing, financiële steun voor internationaal ondernemen, financiering van export en internationaal aankopen, fiscale gunstregimes, cash flow management en consolidatie maar je leert tevens uit de best practices van collega-ondernemers die gedeeld worden in je groep.

Programma

  • Kennismaking, tafelrondje
  • Algemene inleiding tot het thema 
  • Oplijsten onderwerpen die de deelnemers aanbelangen voor de volgende sessies 
  • Vastleggen vergaderdata en locaties van de resterende 3 sessies 
     

Meer info

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Full bio of Petra Van Bouwelen

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - kantoor Geel, Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€950 (excl. btw)

10% korting vanaf een 2e deelnemer van hetzelfde bedrijf

Niet leden:
€1250 (excl. btw)

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €950/leden en €1250/niet-leden. Vanaf de 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf is het projectbedrag als lid van Voka €855.De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 12 opleidingsuren ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

logo deloitte

Advertentie VanRoey- nov