Skip to main content
Map
Voka Opleiding

HR class: Talentmanagement en opleiding

Stippel een opleidingsbeleid uit zodat het talent in jouw onderneming zich verder kan ontwikkelen.

Mensen evolueren en iedereen heeft de behoefte om zich verder te ontwikkelen.  Een doelgericht beleid voor talent management is dan ook een must voor iedere onderneming. Leer in deze module op welke manier talent management in de praktijk kan toegepast worden, en hoe je je opleidingsaanbod hieraan aanpast.

Inhoud

Medewerkers ad-hoc opleidingen laten volgen, op hun vraag of die van de leidinggevende... Het gebeurt nog te veel zonder dit vanuit een overkoepelend zicht te bekijken. Nochtans is het nodig hier bij stil te staan, wil je als organisatie de juiste stappen kunnen zetten om in de steeds veranderende wereld mee aan zet te blijven én om een maximaal rendement uit de opleidingen te halen.

Er zijn de wettelijk verplichte opleidingen, er zijn opleidingen om met een concrete tool of machine te kunnen werken, of om de functie correct uit te kunnen voeren. Er zijn opleidingen om de manier van werken efficiënter aan te pakken en er zijn opleidingen om steeds toekomstgericht te blijven denken en actie te kunnen ondernemen.

In deel 1 gaan we dieper in op dit alles, en koppelen we dit aan een efficiënte mix van de verschillende leerstijlen (leerstijlen van Kolb).

Tijdens deel 2 van de de dag richten we onze aandacht op de leidinggevenden: welke specifieke noden hebben zij, en welke rol speelt de HR Manager om het concept van talent management in de praktijk om te zetten. We bekijken best in class voorbeelden, maar laten ook ruimte aan de deelnemers om eigen ervaringen te delen en van elkaar te leren.
 

Doelgroep

HR Managers en Business Partners die een duurzaam opleidingsbeleid willen opmaken en medewerkers via gericht talent management blijven laten groeien en gemotiveerd en geëngageerd houden. 

> Ik schrijf me in

Jouw expert

Martine Van Campenhout - Authentic Talent

Martine is zaakvoerder van Authentic Talent en werkt als coach, trainer en HR Consultant. Ze heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende en HR Director binnen de Fast Moving Consumer Goods industrie. Doorheen haar ganse carrière heeft ze steeds in een internationale omgeving gewerkt, met focus op het creëren van een inclusief HR beleid, en het ontwikkelen van de vaardigheden van leidinggevenden.

Begin 2020 heeft Martine een carrière switch gemaakt, en is ze aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Haar missie is om leidinggevenden sterker te maken en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, opdat ze een betere versie van zichzelf kunnen worden.

Martine Van Campenhout

Interesse in de andere HR classes?

Schrijf je dan in voor het gehele traject of kies voor één of meerdere van de volgende classes:

Telkens van 9.00u tot 17.00u

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Coffice
Ijzerenleen 33
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€430 (excl. btw)

10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf

Niet-leden:
€645 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €430/leden en €645/niet-leden. Vanaf de 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf is het projectbedrag als lid van Voka €387. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?

MK - Advertentie Van Dessel
Advertentie VanRoey- nov