Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Hoe optimaliseer je jouw energiebeleid?

  • Online

Energie. Wat eerst zo vanzelfsprekend was, is nu voor veel bedrijven door de hoge energieprijzen en de vereiste energietransitie een urgent dossier geworden. De hoge energiefacturen hebben ervoor gezorgd dat ondernemers zich er meer dan ooit van bewust zijn dat ze met de energietransitie aan de slag moeten, maar het ontbreekt vaak aan tijd en geld om hier aandacht aan te besteden. 
Geen nood, hulp is onderweg!

Op 19 september organiseert Voka Mechelen-Kempen een gratis webinar voor organisaties die willen weten hoe ze kunnen besparen en welke maatregelen ze kunnen nemen voor een optimale energietransitie. 
Breng mee de stroom in beweging en maak samen met ons de energietransitie waar.
 

Wat staat er op het programma?

•    Toelichting van energie-experts 
•    Tips en tricks voor een efficiënt energiebeleid
•    Energiecases uit de praktijk
•    En uiteraard… Wat is WattWorks? Leer hoe Voka jouw organisatie kan ondersteunen via WattWorks!
 

Ter info: Wat is WattWorks?

Tijdens dit tweedaagse innovatiefestijn van co-creatie en inspiratie, krijg je de kans om deel te nemen aan opwindende workshops en brainstormsessies. Maar dat is nog niet alles! Je gaat samenwerken met bevlogen bedrijven uit jouw eigen buurt en luisteren naar sprekers die je zullen prikkelen met de nieuwste technologieën.

De Uitdaging: Een diepgaande blik op de centrale vraag van de hackathon: Hoe maak je jouw bedrijf energieonafhankelijker door samen te werken met bedrijven uit de buurt?

PS: Ben je al ingeschreven voor de Hackathon? Twijfel je nog om in te schrijven? Zit je nog met vragen over hoe het in zijn werk gaat, hoe de teams worden gevormd, hoe communiceren,..? We beantwoorden al deze vragen en nog veel meer tijdens deze infosessie.

Klik hier
 

Arne Vanlaer

Adviseur digitalisering en innovatie

Full bio of Arne Vanlaer

Wanneer

Prijs

Gratis webinar.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov
MK - Advertentie Van Dessel