Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Hoe maak ik mijn bedrijf efficiënter dankzij AI?

Leer de veelzijdige kracht van AI kennen en benutten voor de optimalisatie van je bedrijfsactiviteiten. Vanwege het grote succes, organiseren we een tweede editie!

AI is een krachtig instrument dat bedrijven kan versterken. Met ChatGPT en bijvoorbeeld ook Midjourney kun je diverse aspecten van je bedrijfsvoering optimaliseren.

Als je meer wilt weten over het benutten van de mogelijkheden van AI in jouw onderneming of als je nieuwsgierig bent naar hoe ChatGPT je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, neem dan zeker deel aan dit evenement.

Laten we samen de wereld van AI verkennen en kijken hoe het jouw onderneming kan transformeren!

Nadien is er volop ruimte om te netwerken met koffie en taart van café Normal.

Programma

  • 15.00: Ontvangst met koffie en taart
  • 15.30: Mattias Vercauteren 
  • 16.45: Netwerking 
  • 17.30: Einde 

Jouw spreker

Mattias Vercauteren helpt bedrijven te navigeren door de complexe wereld van AI. Zijn benadering is praktisch en gericht op het toegankelijk maken van geavanceerde AI-concepten voor een breed publiek.

Dankzij Fair Advantage speelt Mattias een cruciale rol in het verwezenlijken van de missie om een gelijk speelveld te creëren in het digitale tijdperk. Door middel van zijn generatieve AI workshops (ChatGPT, Midjourney,...) voorziet hij KMO's van de nodige kennis en vaardigheden om AI-technologieën te integreren in hun bedrijfsprocessen. Dit draagt bij aan het doel van Fair Advantage om AI-technologie te democratiseren, waardoor bedrijven hun volledige potentieel kunnen benutten voor een duurzamere en efficiëntere economie.

Mattias Vercauteren spreker bij Voka Mechelen-Kempen

In samenwerking met:

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Adres

De Kwekerij Lier
Berlaarsestraat 31,
2500 Lier

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden, € 50 (excl. btw) voor niet-leden.

Maximum 3 personen per bedrijf.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden.