Skip to main content
Map

ChatGPT: de game changer voor jouw bedrijf?

  • Online

Het is een cliché, maar toch kunnen we er niet omheen: de één na de andere ontwikkeling in AI zet de (digitale) wereld op zijn kop. Zo werd eind november '22 werd ChatGPT gelanceerd. Deze chatbot kan volledige teksten schrijven op basis van enkele goedgerichte vragen (prompts). En dat doet hij heel overtuigend. Chatbots zijn meer dan "plezant": diepgaande taalkennis maakt het mogelijk voor computers om veel nauwer met mensen te gaan samenwerken.

Dit revolutionaire taalmodel heeft in een mum van tijd ons leven en de manier waarop we communiceren veranderd. ChatGPT kan namelijk mensachtige teksten genereren, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is geworden voor bedrijven en organisaties.

Daarom organiseert VOKA Mechelen-Kempen een webinar: ChatGPT: de game changer voor jouw bedrijf?
 

Wat mag je verwachten?

Krijg antwoord op volgende vragen: 

  • Wat is ChatGPT nu in mensentaal? En wat gaat ChatGPT veranderen aan mijn werk? 
  • Hoe kan ik dit efficiënt inzetten? 
  • Wat is de impact op juridisch vlak? 
  • ...
     

Sprekers

Tijdens deze webinar zullen niet één, maar twee sprekers aanwezig zijn om dieper in te gaan op de impact van Chat GPT op ons werk! 

Deevid De Meyer // gepassioneerde AI-expert en digitaal strateeg. 
Als medeoprichter van Brainjar, onderdeel van The Raccoons Group, heeft Deevid al meerdere bedrijven in verschillende industrieën geholpen om AI te introduceren en zo een ware revolutie teweeg te brengen. Hij zal tijdens het webinar zijn kennis en ervaringen delen en je op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Chat GPT.
 

Emanuel Van der Aalst // Een enthousiaste Tech Evangelist 
We zien AI al een tijdje terugkeren in ons dagdagelijkse leven gaande van smart cars tot een online customer support en meer. Toch zien we dat het de laatste maanden meer onder de aandacht komt door de nieuwigheden in de technologie. Onder andere de toepassing ChatGPT kunnen we tegenwoordig niet meer wegdenken… Maar wat betekent dat allemaal voor het ondernemingsleven? En wat is de het verband tussen Microsoft en ChatGPT? In deze webinar duiken we samen met Emanuel in AI en bekijken we de voordelen, of de angst die rond het topic heerst al dan niet terecht is, en meer.
 

Deelnemers

Of je nu een bedrijfseigenaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste technologieën en hun impact op ons leven, deze webinar is de perfecte kans om meer te weten te komen over Chat GPT en wat het allemaal teweeg kan brengen.

Kan je er niet bijzijn? Geen probleem de sessie wordt opgenomen dus schrijf je zeker in.  
 

Meer informatie

Arne Vanlaer

Adviseur digitalisering en innovatie

Full bio of Arne Vanlaer

Wanneer

Prijs

Gratis webinar

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden. 

Advertentie VanRoey- nov