Skip to main content
Map
Voka Traject

Bryo StartUp najaar

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Welkom bij Bryo StartUp, dé startersommunity van Voka waar starters steeds terecht kunnen! Bij Bryo Startup kan je ervaringen uitwisselen met andere starters, nieuwe inzichten verwerven van ervaren ondernemers en jouw individuele vraagstukken bespreken met je coach. Bovendien creëert Bryo Startup een sterk en hecht netwerk dat ook na het traject nog zeer waardevol kan zijn! 

Je bent gestart met je zaak, je eerste klant is binnen en je gaat in volle overgave het ondernemersavontuur aan.

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een groep van 15 mede-startup founders met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.

Programma
Bryo Kickoff – Teambuilding  22-23/09/2023
Bryo Kickoff – Mindset van Marketing 22-23/09/2023
Bryo Kickoff – Pitchen 22-23/09/2023
Bryo Sessie - Prijszetting  24/10/2023
Bryo Bedrijfsbezoek 14/11/2023
Bryo Business Dates November
Bryo Sessie – Lead Generation 19/12/2023
Bryo Sessie – Financiële Kennis 30/01/2024
Bryo Sessie – Positionering  05/03/2024
Bryo Sessie – Time Management 07/05/2024
Bryo Business Dates Mei 2024
Bryo Afsluiter 07/06/2024

 

Kickoff

Op het Kickoff weekend van 24-25 maart vang je samen met je collega-ondernemers het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding en jullie ondernemingsambities staan centraal tijdens deze tweedaagse. Dit vinden we belangrijk omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast gaan we ook meteen aan de slag met onze eerste twee workshops en gaan we onze uitdagingen identificeren waar we de komende maanden aan zullen werken.

StartUp sessies

Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Dit zijn werkavonden voor je zaak! Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep . Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie komen zeker aan bod.

Individuele coaching

Doorheen het jaar kan je steeds terecht bij je Bryo-coach voor vragen of contacten uit het netwerk.  Je Bryo-coach zal ook pro-actief met jou contact opnemen voor een 1-op-1 gesprek. De bedoeling is om even niet in je zaak te werken maar aan je zaak te werken. Jouw Bryo-coach fungeert dus als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Netwerken & fitnessen

Bryo werkt als een fitnessabonnement. Het werkt pas als je gaat. Tijdens het jaar leg je contacten met andere startups, alumni Bryo ondernemers en experten uit het Voka netwerk. We bieden een podium aan op tal van onze pitchevents zoals The Big Score, de VLAIO innovatiesubsidie, de entrepreneurship world cup en geven tal van storytelling kansen in ons Voka Magazine en StartUp video’s.


Kortom een bomvol jaar waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming.

Bekijk de getuigenis van Naomi Banken.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in het Bryo-traject? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Ik heb interesse

Meer info

Adres

Voka - KvK Mechelen- Kempen
Rik De Saedeleerplein 2
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt € 500 excl. BTW.

Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VLAIO.

logo vlaio

 

Voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden hier.

Advertentie VanRoey- nov
MK - Advertentie Van Dessel