Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Bryo StandUp Mechelen-Kempen

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is. 

Samen brainstormen we verder over jouw idee! We reiken tools aan tijdens onze workshops om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een business model en een financieel plan. Op het einde van het traject evalueren we jouw project op zijn sterktes en zwaktes en is de grote vraag: doe ik het of doe ik het niet? 

Wat kan je verwachten?

 • Intensieve workshops met gelijkgezinden: 
  Je werkt tijdens verschillende workshops gespreid over 3 maanden, samen met enkele andere pre-starters, en onder begeleiding van je coach aan je ondernemingsplan. Samen wordt er gebrainstormd en krijg je nieuwe inzichten. Op het einde van de workshops weet jij perfect wat mogelijke valkuilen zijn van jouw project. 
   
 • Antwoord op je individuele vragen: 
  Heb je nog specifieke vragen of extra begeleiding nodig voor jouw idee? Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Net zoals bij topsporters staat er een trouwe coach aan de zijlijn. Je kan wanneer nodig extra feedback vragen tijdens een 1-op-1-gesprek, zodat jij verder aan de slag kan met het uitwerken van je idee. 
   
 • Deelname aan een business date: 
  Tijdens een businessdate krijg je de kans om ondernemers, experts en andere Bryo’s met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht (1-op-1) die vragen te stellen waarop je nog een antwoord zoekt.  
   
 • Eindpitch voor experten: 
  Op het einde van het traject krijg je de kans om jouw project te pitchen voor een panel van experten. En ga jij naar huis met waardevolle feedback.  
  Jong Voka, Voka & Bryo Community, internationaal ondernemen,… . Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.  
   
  Het Bryo Standup traject voor het voorjaar in de regio Mechelen-Kempen start op 4 oktober 2023. De sessies gaan telkens op woensdag door, afwisselend tussen het kantoor in Mechelen (Antonia Wolversstraat 1, Parking Keerdok, 11de verdieping) en het kantoor in Geel (Kleinhoefstraat 9). 

Programma

Samen denken we na over volgende onderdelen van je idee: 

17/04/2024Kick-off - Wie ben ik als ondernemer?
24/04/2024Design Thinking
30/04/2024Value Proposition Canvas & Marktonderzoek
15/05/2024Marktonderzoek & Brainstorm
22/05/2024Lean Canvas
29/05/2024Financieel plan
05/06/2024Go to Market
12/06/2024Terugkomsessie & Pitchen
19/06/2024Praktische opstart
26/06/2024Finale pitch & Bryo Café 

Interesse?

Kan je je vinden in onderstaande kenmerken? 

 • Je bent gedreven
 • Je wil er voor 100% voor gaan
 • Je ziet vol ideeën maar zonder businessplan
 • Je weet van aanpakken en bent een volhouder


 

 Bryo StandUp Voorjaar 2024 Mechelen-Kempen   Bryo StandUp Voorjaar 2024 Mechelen-Kempen

Meer informatie

Kaat Roels

Medewerker Ondernemerschap

Full bio of Kaat Roels

Wanneer

Prijs

€ 250 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Lees de voorwaarden hier.