Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Welkom bij Bryo StandUp Mechelen-Kempen

 • Hybride

Je stelde je kandidaat voor Bryo StandUp. Maak nu je inschrijving definitief  en word één van de ondernemers binnen het Bryo StandUp traject van Voka Mechelen-Kempen.

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is.

Samen brainstormen we verder over jouw idee! We reiken tools aan tijdens onze workshops om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een business model en een financieel plan. Op het einde van het traject evalueren we jouw project op zijn sterktes en zwaktes en is de grote vraag: doe ik het of doe ik het niet?

Wat je o.a. kan verwachten zijn:

 • Intensieve workshops met gelijkgezinden
 • Antwoord op individuele vragen
 • Deelname aan business date
 • Eindpitch voor experten
 • Andere netwerkopportuniteiten

Trajectspecificaties

 • Sessie 1

  12/10/2022

  18u00 - 21u30

  Kick-off: wie ben ik als ondernemer?

  Sessie 2

  19/10/2022

  18u00 - 21u30

  Design thinking

  Sessie 3

  26/10/2022

  18u00 - 21u30

  Value Proposition Canvas & Marktonderzoek

  Sessie 4

  16/11/2022

  18u00 - 21u30

  Marktonderzoek & brainstorm

  Sessie 5

  23/11/2022

  18u00 - 21u30

  Lean Canvas

  Sessie 6

  30/11/2022

  18u00 - 21u30

  Financieel plan

  Sessie 7

  07/12/2022

  18u00 - 21u30

  Go To Market

  Sessie 8

  11/01/2022

  18u00 - 21u30

  Terugkomsessie & pitchen

  Sessie 9

  18/01/2023

  19u00 - 20u00

  Praktische opstart

  Sessie 10

  25/01/2023

  17u00 - 21u30

  Final Pitch & Bryo café

 

Individuele coachings

De data van de individuele coachings worden in onderling overleg vastgelegd.

Voorwaarden

We weten het, dit is een tekst met veel minder gebruikelijke woorden, maar toch vermelden we dit graag voor ons en voor jou, want goede afspraken maken goede vrienden!

De deelnemer van Bryo StandUp zet voor zichzelf ambitieuze en meetbare doelstellingen en milestones. De deelnemer bespreekt die zo open mogelijk met zijn coach die als vertrouwenspersoon optreedt. De deelnemer doet wat binnen zijn mogelijkheden ligt om van de deelname en van de Bryo-werking in het algemeen een succes te maken, onder meer door:

 

 • samen met de coach de individuele contactmomenten na te komen en deze goed voor te bereiden;
 • aan de georganiseerde groepsactiviteiten van Bryo StandUp deel te nemen;
 • zich zodanig voor te bereiden dat er efficiënt van het online en offline aanbod aan inhouden en gasten gebruik kan gemaakt worden;
 • de aangereikte kennis, inzichten en connecties in ondernemersactie om te zetten;
 • kennis, inzichten en connecties aan collega-deelnemers van Bryo StandUp aan te bieden;
 • een actieve community werking van Bryo-deelnemers te helpen uitbouwen en onderhouden.


Met betrekking tot het Bryo-traject heeft de deelnemer alle nodige uitleg gekregen. Wijzigingen in het programma zijn ten allen tijde mogelijk en hebben tot doel in te spelen op de noden en wensen van de deelnemers.

De adviezen van Bryo-medewerkers, noch van de ervaringsdeskundige ondernemers en vakexperts, noch van welke adviseur aangeboden uit het Bryo-partnership dan ook kunnen beschouwd worden als een gebod of verbod voor de deelnemer. De individuele deelnemer kan Bryo en Voka niet verantwoordelijk stellen voor de acties of de gevolgen daarvan op welk terrein dan ook.

De deelnemer zal deelnemen aan de acties tot monitoring en meting die opgezet worden in het kader van de Bryo-werking. In zijn eigen ondernemerschap en ten overstaan van de collega’s Bryo-deelnemers gedraagt hij zich op een ethisch correcte manier.

De deelnemer geeft de toestemming aan Bryo om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka en om de gegevens ter beschikking te stellen aan het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). De deelnemer geeft de toestemming aan Bryo om de noodzakelijke persoonsgegevens in het kader van een degelijke analyse en begeleiding binnen het traject aan de projectpartners ter beschikking te stellen.

Deelnameprijs

De bijdrage voor de deelnemer bedraagt 250 euro excl. BTW. Dit bedrag zal gefactureerd worden op basis van de gegevens die je ingeeft bij je inschrijving.
 

Gelieve deze NDA te ondertekenen en door te sturen naar Esther Alderweireld.

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka. 
Bryo maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen. 

logo bryologo vlaio

Wanneer

Prijs

€250 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wanneer

Prijs

€250 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.