Skip to main content
Map
Voka Lerend Netwerk

Supply Chain Management Business Netwerk

Het internationale logistieke landschap evolueert razendsnel. Door op zoek te gaan naar goede praktijken, kennis en knowhow uit te wisselen, versterk je de positie van je onderneming en kan je makkelijker anticiperen op wijzigingen in de markt. Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Dan is dit Business Netwerk zeker en vast iets voor jou.

Wat haal je uit dit Business Netwerk?

 1. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.
 2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
 3. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Business Netwerk is een vaste groep van managers die je op regelmatige basis ziet.

Hoe werkt dit Business Netwerk?

 • Er zijn 6 sessies per jaar met telkens een bedrijfsbezoek. 
 • De deelnemers kiezen samen de onderwerpen van de sessies.
 • Op basis daarvan stellen we een programma op dat een mix is van used cases uit de groep en externe experten die relevante ervaring hebben.
 • Het delen van inhoud en het uitwisselen van oplossingen staat centraal en dit in een open en vertrouwelijke omgeving.
 • Topics:
  • Forecasting software
  • S&OP procesimplementatie
  • Onderhandelen
  • Supply Chain controletoren vs business intelligence
  • 2 topics nog te bepalen tijdens de eerste sessie

Voor wie is dit Business Netwerk?

Voor de beslissingsnemers supply chain, logistiek of warehouse manager. De verantwoordelijke voor de logistieke flows die op hoog niveau hun kennis willen verruimen, sectoroverschrijdend.
 

Wat vinden deelnemers van dit Business Netwerk?

"Bij elk bedrijfsbezoek pik je wel iets op. De aanvulling van een theoretische topic bij de praktijk maakt de combinatie luchtig maar leerrijk en superinteressant. Ook op het vlak van safety en sustainability konden we al meerdere keren een 'steal with pride' doen en enkele concrete zaken integreren in onze eigen operations." - Sofie Mertens, Estée Lauder

Getuigenis Sofie Mertens Estee Lauder

"De onderwerpen zijn heel actueel en bruikbaar voor het uitoefenen van je functie. Je kan bovendien zelf ook onderwerpen aangeven. Je bouwt onderlinge contacten op en verbreedt je netwerk. Er is een positieve en open dynamiek in de gesprekken en discussies. De workshops gaan door in gastbedrijven die je doorgaans nog niet kent. Zo is er ook een external benchmarking opportuniteit." - Vital Moonen, DAF Trucks Vlaanderen

Getuigenis Vital Moonen - DAF Trucks Vlaanderen

“Het is altijd interessant om je netwerk uit te breiden. Daarom heb ik me ingeschreven voor het business Netwerk Supply Chain Management. Ondertussen heb ik al enorm veel mensen en nieuwe dingen leren kennen. Het is fantastisch om te zien hoe andere mensen met dezelfde onderwerpen bezig zijn als waar je zelf dagdagelijks mee bezig bent. Je leert hoe anderen ermee omgaan. Je wisselt ideeën uit, ‘steelt’ er van anderen en past ze dan toe op je eigen werkomstandigheden. De onderwerpen die aan bod komen zijn enorm divers. Dat gaat over maritiem transport, warehousing, tendercontracten, ladingzekering, …. Het zijn allemaal onderwerpen die we in het begin van het jaar steeds zelf aanbrengen – er wordt dan in groep over gestemd. Voka stelt dan interessante gastsprekers aan, altijd gekoppeld aan een bedrijfsbezoek. Er is altijd wel iets dat je uit zo’n bezoeken leert. Al gaat het om KPI Dashboards, 5S Modellen, inrichtingen van warehouses of extra contacten in je netwerk.” 

Bram Bellemans, Supply Chain Manager bij Aurubis Olen

MK - bram Lerend Netwerk Quote

Meer info

Guy Beyens

Senior adviseur

Full bio of Guy Beyens

Wil je meer weten over de andere Lerende Netwerken? Klik hier voor een actueel overzicht.

Adres

Estée Lauder Companies
Nijverheidsstraat 9 (gate 2)
2260 Oevel

Wanneer

Prijs

Leden: €1950.00
Niet-leden: €2925.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt

Advertentie VanRoey- nov