Skip to main content
Voka Lerend Netwerk

Supply Chain Management Business Network

Het internationale logistieke landschap evolueert razendsnel. Door op zoek te gaan naar goede praktijken, kennis en knowhow uit te wisselen, versterk je de positie van je onderneming en kan je makkelijker anticiperen op wijzigingen in de markt. Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Dan is dit Business Netwerk zeker en vast iets voor jou.

Wat haal je uit dit Business Netwerk?

  1. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.
  2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
  3. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Business Netwerk is een vaste groep van managers die je op regelmatige basis ziet.

Hoe werkt dit Lerend Netwerk?

  • De deelnemers kiezen samen de onderwerpen van de sessies.
  • Op basis daarvan stellen we een programma op dat een mix is van use cases uit de groep en externe experten die relevante ervaring hebben.
  • Het delen van inhoud en het uitwisselen van oplossingen staat centraal en dit in een open en vertrouwelijke omgeving.
  • Er zijn 6 sessies per jaar.

Voor wie is dit Lerend Netwerk?

Voor de beslissingsnemers supply chain, logistiek of warehouse manager. De verantwoordelijke voor de logistieke flows die op hoog niveau hun kennis willen verruimen, sectoroverschrijdend.
 

Wat vinden deelnemers van dit Business Netwerk?

"Bij elk bedrijfsbezoek pik je wel iets op. De aanvulling van een theoretische topic bij de praktijk maakt de combinatie luchtig maar leerrijk en superinteressant. Ook op het vlak van safety en sustainability konden we al meerdere keren een 'steal with pride' doen en enkele concrete zaken integreren in onze eigen operations." - Sofie Mertens, Estée Lauder

Getuigenis Sofie Mertens Estee Lauder

"De onderwerpen zijn heel actueel en bruikbaar voor het uitoefenen van je functie. Je kan bovendien zelf ook onderwerpen aangeven. Je bouwt onderlinge contacten op en verbreedt je netwerk. Er is een positieve en open dynamiek in de gesprekken en discussies. De workshops gaan door in gastbedrijven die je doorgaans nog niet kent. Zo is er ook een external benchmarking opportuniteit." - Vital Moonen, DAF Trucks Vlaanderen

Getuigenis Vital Moonen - DAF Trucks Vlaanderen

Meer info

Guy Beyens

Senior adviseur

Full bio of Guy Beyens

Wil je meer weten over de andere Lerende Netwerken? Klik hier voor een actueel overzicht.

Wanneer

Prijs

Leden: €1950.00
Niet-leden: €2925.00

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt

Advertentie Vermant - mei