Skip to main content
Map

MIP evening @ Texet – Aandeelhouderschap

Op 28 september staat er opnieuw een MIP-event (Meet Inspiring People) op de agenda, de eerste fysieke editie van 2021! Het doel? Noord-Hagelandse ondernemers volop inspireren via unieke ondernemersverhalen. 

Bij IT-bedrijf EASI is maar liefst één op de drie medewerkers aandeelhouder. Tijdens deze MIP evening vertelt CEO Thomas Van Eeckhout meer over het aandeelhoudersmodel en de impact van waarden op bedrijfsvoering.

Over de gastspreker

Thomas Van Eeckhout

Thomas Van Eeckhout is all about kansen krijgen en geven. Met een diploma Business Managent op zak, begon hij in 2006 zijn carrière als Internal Sales en Administration Officer bij IT-bedrijf EASI. Het was zijn eerste job en na een lastig studieparcours koesterde hij (nog) geen grote dromen. Dankzij het vertrouwen dat hij van zijn leidinggevenden bij EASI kreeg, steeg niet alleen zijn ambitie, maar ook zijn wil om te groeien als persoon. In 2015 trad hij toe tot het executive management als Sales Director om in 2019 samen met Jean-François Herremans benoemd te worden tot CEO.

Over het gastbedrijf

Deze MIP evening vindt plaats bij Texet Benelux in Aarschot. Texet Benelux, dochteronderneming van de Zweedse New Wave Group, is marktleider als leverancier van bedrijfskleding, werkkleding, promotioneel textiel en maatwerk. Daarnaast bekleedt het bedrijf ook een unieke positie als one-stop-shop leverancier. Verschillende succesvolle merken worden via distributeurs verdeeld, waardoor Texet onrechtstreeks aan zowel kmo's als multinationals levert.

Programma

  • 18.30 u: Ontvangst met drankje 
  • 19.00 u: Voorstelling gastbedrijf – Texet 
  • 19.15 u: Gastspreker – Thomas Van Eeckhout, EASI
  • 20.00 u: Netwerking en buffet
  • 22.30 u: Einde

Met deze activiteit steunen we CliniCoders. CliniCoders is onderdeel van CoderDojo, een non-profitorganisatie die gratis bijeenkomsten organiseert voor jongeren om hen in clubverband te leren programmeren, maar richt zich specifiek op langdurig zieke kinderen die in het ziekenhuis verblijven.

Logo's

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Adres

Texet Benelux
Nieuwlandlaan 97
3200 Aarschot

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: € 75

(Excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus