Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: Waterbeheer: Legionella en droogte (online)

Milieuactualiteiten: Waterbeheer: Legionella en droogte (online)

  • Online

Blijf up-to-date met de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand op de planning: waterbeheer, en meer specifiek over legionella en droogte. Ontdek er alles van op  17 juni 2020!

Wanneer de legionellabacterie in het nieuws komt, is dit meestal in een negatieve context. De bacterie komt voor in de bodem en het water. Echter, ze kan sterk toenemen en gevaarlijk worden voor de mens in water met een temperatuur tussen 25 en 50 graden. Besmetting ontstaat door inademing van zeer kleine waterdruppeltjes met een hoge concentratie legionellabacteriën. Risicoplaatsen zijn douches, koeltorens en allerlei watersystemen. We gaan na hoe in een degelijk legionellabeheersplan het risico vermeden kan worden. In een tweede deel van de sessie staan we stil bij de in opmaak zijnde droogteplannen. Kan uw bedrijf afgekoppeld worden?

Programma

09u00 - 10u00: Waterbeheer bij Vandersanden door Bart Latet
10u00 - 11u00: Legionella door Stijn Martens van Aquatreat

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

Bart Latet - Vandersanden Steenfabriek

Stijn Martens - Aquatreat

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.