Skip to main content
Milieu

Milieuactualiteiten: Waterbeheer: Legionella en droogte

Blijf up-to-date met de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand op de planning: waterbeheer, en meer specifiek over legionella en droogte. Ontdek er alles van op 13 mei 2020!

Wanneer de legionellabacterie in het nieuws komt, is dit meestal in een negatieve context. De bacterie komt voor in de bodem en het water. Echter, ze kan sterk toenemen en gevaarlijk worden voor de mens in water met een temperatuur tussen 25 en 50 graden. Besmetting ontstaat door inademing van zeer kleine waterdruppeltjes met een hoge concentratie legionellabacteriën. Risicoplaatsen zijn douches, koeltorens en allerlei watersystemen. We gaan na hoe in een degelijk legionellabeheersplan het risico vermeden kan worden. In een tweede deel van de sessie staan we stil bij de in opmaak zijnde droogteplannen. Kan uw bedrijf afgekoppeld worden?

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 9u30: De legionellabacterie en het beheersplan
9u30 – 9u45: Pauze
9u45 – 10u45: Droogteplannen
10u45 - 11u00: Q&A

Milieucoördinatoren

Bart Latet - Vandersanden Steenfabriek

Stijn Martens - Aquatreat

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo