Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: Wat is de toegevoegde waarde van de Milieucoördinator?
Voka Opleiding

Milieuactualiteiten: Wat is de toegevoegde waarde van de Milieucoördinator?

Duurzaam Ondernemen

Energie- en inspiratieboost voor élke milieucoördinator (MC): Welke meerwaarde heeft een milieucoördinator naast de verplichten wettelijke taken?

De Overheid legt bedrijven in Vlaanderen heel wat verplichtingen op, ook zo via de decretale taken voor een milieucoördinator (MC). Om te voorkomen dat de opdracht van een MC louter wordt verengd tot een verplicht administratief nummertje, zijn heel wat MC’n op zoek naar de toegevoegde waarde van hun interne of externe functie. In de migratie naar duurzaamheid, sustainability, green deals of andere opportuniteiten, kan een MC veel meer betekenen en in haar of zijn rol die arbeidsvitamines halen die nodig zijn om de functie van MC te overstijgen boven het wettelijk kader. Op die manier wordt niet enkel de motivatie van een MC een succesverhaal, maar ook de werkgever doet er zijn voordeel mee. 
 

Programma

Meer info volgt.

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

De rol wordt benaderd door ingenieur en milieu-expert Tomas Delimon, omgevingscoördinator bij Envicas en bestuurslid bij beroepsvereniging VMx. Tomas zal tevens vanuit het perspectief van VMx de rol en de toegevoegde waarde van een MC benaderen als inspiratie voor de deelnemers. Een aanrader!
 

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 235,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 310,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?