Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: Update milieuwetgeving & ervaringen met de omgevingsvergunning

Milieuactualiteiten: Update milieuwetgeving & ervaringen met de omgevingsvergunning

Blijf up-to-date met de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand op de planning: de milieuwetgeving en de omgevingsvergunning. Ontdek er alles van op 12 februari 2020!

Naar jaarlijkse gewoonte zal tijdens dit seminarie nader worden ingegaan op de recente wijzigingen in de milieuwetgeving en wat de concrete gevolgen hiervan zijn voor jouw bedrijf. Ook de VLAREM-trein komt aan bod. Een verplichte kennis voor elke milieucoördinator. In een tweede deel wordt er stilgestaan bij de ervaringen van de eerste jaren van de omgevingsvergunning, en waar er vanuit overheidswege extra vragen of opmerkingen over komen.

Programma

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 9u30: Recente wijzigingen in de milieuwetgeving + de VLAREM-trein
9u30 – 9u45: Pauze
9u45 – 11u00: Communicatie milieu, wat zijn de moeilijkheden en wat zijn de bemerkingen vanuit het perspectief van de overheid.

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

Stijn Keldermans, Profex

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Syntra

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.