Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: Stook- en koelinstallaties: Beheer en verplichtingen

Milieuactualiteiten: Stook- en koelinstallaties: Beheer en verplichtingen

Blijf up-to-date met de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand op de planning: stook- en koelinstallaties. Ontdek er alles van op 11 maart 2020!

Bijna elk bedrijf beschikt vandaag over koelinstallaties, stoomketels, branders en/of productie-installaties met luchtemissies. Voor elk van deze toepassingen is er specifieke regelgeving met de hieraan verbonden meetverplichtingen, keuringen en rapporten. Uit eerdere sessies bleek dat hier heel wat vragen rond blijven bestaan, en dat het nog steeds moeilijk is om het bos door de bomen te zien. Vandaar nogmaals een overzicht van de diverse van toepassingen zijnde verplichtingen, en hoe deze in de praktijk te beheren.  

Programma

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 9u30: Koelinstallaties: audit, metingen, nieuwe ontwikkelingen
9u50 – 10u00: Pauze
10u00 – 10u50: Stoomketels, branders en/of productie-installaties met luchtemissies: wetgeving, certificaten en controle
10u50 - 11u00: Q&A

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

Lovap -  Erik Ducastel & Jan Hendrickx

RobAir - Daan Simons

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.