Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Milieuactualiteiten: Rapportering en taken van de milieucoördinator
Milieu

Milieuactualiteiten: Rapportering en taken van de milieucoördinator

Blijf up-to-date met de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand op de planning: rapportering en taken van de milieucoördinator. Ontdek er alles van op 18 november 2020!

De periodiek terugkerende administratieve taken van de milieucoördinator breiden alleen maar uit: van afvalwaterheffing tot het IMJV, van solventbalans tot verpakkingsaangifte. Er zijn heel wat administratieve verplichtingen. Sommigen moeten zelf bewaard worden, anderen dienen aangegeven te worden. Je krijgt een overzicht van deze verplichtingen, de wettelijke achtergrond en de daar bijhorende deadlines.Een goede kalender met het overzicht van alle taken is een must.
Ook (periodieke) keuringen zijn al lang niet meer beperkt tot tanks en hijswerktuigen. Met een algemeen overzicht wordt iedereen weer up-to-date gebracht van deze verplichtingen. 

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 9u30: Deel 1
9u30 – 9u45: Pauze
9u45 – 11u00: Deel 2

Milieucoördinatoren

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo