Skip to main content
Map

Milieuactualiteiten: De omgevingsvergunning

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze maandelijkse infosessies. Tijdens deze  sessie ontdek je alles over de omgevingsvergunning. Kruis alvast 14/09/2022 aan in je agenda.

Alhoewel bedrijven en overheden nu reeds een aantal jaren ervaringen hebben met de geïntegreerde vergunning, officieel de omgevingsvergunning, blijven er nog steeds een aantal pijnpunten over. Het gevoel dat het voor een bedrijf meer tijd en energie vraagt om een dossier gerealiseerd te krijgen, leeft bij velen.

In deze sessie worden ervaringen aangehaald en besproken. De aandachtspunten bij het indienen van een dossier en de meest voorkomende opmerkingen die voor onvolledigheid zorgen, worden toegelicht. 

kameracademie Voka - KvK Limburg - de omgevingsvergunning


 

Programma

07u45- ontvangst met ontbijtbuffet
8.00 – 9.00 uur: deel 1
10.00 - 10.15 uur: pauze 
10.15 – 11.00 uur: deel 2

Doelgroep

Deze infosessie is voor milieucoördinatoren.

Docent

Silvio Giovannelli - United Experts

  Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

​ KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg-opleidingen

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 235,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 310,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.