Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: Energie: Praktijkcases volgens de leidraad van ISO 50001

Milieuactualiteiten: Energie: Praktijkcases volgens de leidraad van ISO 50001

Energie is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces en energiekosten vormen een prioritaire kostenpost binnen organisaties, ongeacht de activiteiten die zij uitoefenen. Een individuele organisatie heeft geen invloed op energieprijzen, overheidsbeleid of globale economie, maar kan desondanks door het verbeteren van energieprestaties toch kostenbesparingen realiseren. Energie vraagt meer en meer een gestructureerde aanpak. De energienorm ISO50001 en de energiebeleidsovereenkomst leggen hiertoe een goede basis. Energie audits leiden vaak tot energie- en kostenbesparende resultaten. De theorie zal worden gestaafd met praktische voorbeelden.

Programma

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 9u30: Deel 1
9u30 – 9u45: Pauze
9u45 – 11u00: Deel 2

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppsingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 190,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 250,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.