Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: CO2, Carbon Footprint, beheer van energie en CO2-vriendelijke mobiliteit

Milieuactualiteiten: CO2, Carbon Footprint, beheer van energie en CO2-vriendelijke mobiliteit

Blijf up-to-date in de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand op de planning: CO2, Carbon Footprint, beheer van energie en CO2-vriendelijke mobiliteit. Ontdek er alles van op 22 januari 2020!

Energie is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces en energiekosten vormen een prioritaire kostenpost binnen organisaties, ongeacht de activiteiten die zij uitoefenen.  De term CO2 wordt vaak te pas en te onpas door verschillende organisaties gebruikt, maar hoe kan dit in de praktijk bepaald worden en wat betekent de Carbon Footprint van een bedrijf nu concreet. Er wordt ook ingegaan op de uitdagingen van de toekomst: het opwekken en opslaan van energie, een stand van zaken en wat zijn vandaag de financieringsmogelijkheden? Daarnaast wordt ook het topic van mobiliteit aangeraakt: hoe ga je als bedrijf concreet om met de uitdagingen rond CO2-vriendelijke mobiliteit.

Programma

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 9u30: Deel 1
9u30 – 9u45: Pauze
9u45 – 11u00: Deel 2

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

Theuwis Pieter, Luminus
An Van Waes, Luminus
Cédric Cassiers, Luminus
Robby Hansen, Luminus
Geert Leppens, Luminus

 

 

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.