Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Milieuactualiteiten: Sloop van A tot Z. Het sloopopvolgingsplan, LCA en circulariteit.

Milieuactualiteiten: Sloop van A tot Z. Het sloopopvolgingsplan, LCA en circulariteit.

  • Online

“De toepassing van de sloopregelgeving kende de afgelopen jaren een aantal wijzigingen. In het eerste deel van de opleiding trachten wij u wegwijs te maken in de van toepassing zijnde wetgeving en komen ook een aantal praktische vragen voor u als bouwheer aan bod. In het tweede deel van de opleiding leggen we de focus op circulariteit van de materialen die vrijkomen bij de sloop. De nadruk ligt hierbij op duurzaamheid en milieu-impact van de vrijgekomen materialen door middel LCA analyse.”

 

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.