Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Milieuactualiteiten: Bedrijfsbezoek H.Essers - Sloopopvolgingsplan en opslag gevaarlijke goederen
Milieu

Milieuactualiteiten: Bedrijfsbezoek H.Essers - Sloopopvolgingsplan en opslag gevaarlijke goederen

Blijf up-to-date met de milieuactualiteiten dankzij een maandelijkse infosessie. Deze maand gaan we op bedrijfsbezoek bij H.Essers. Kom je mee op 14 oktober 2020?

Tijdens dit uniek bedrijfsbezoek krijgen we een blik achter de schermen en een praktische toelichting over de specifieke aanpak richting de uitbreiding van Essers. Na een interessante en geanimeerde rondleiding bekijken we het sloopopvolgingsplan. Er wordt ook een toelichting gegeven over de goede praktijken en de opslagregels van gevaarlijke stoffen. 
Voor de uitbreiding van hun vestiging werd gebruik gemaakt van de Ford Site. Hierbij werden de bestaande gebouwen eerst gesloopt. Slopen is echter al lang niet meer te beschrijven in termen van neerhalen, oprapen en afvoeren. Sinds juni 2018 is het opstellen van een sloopopvolgingsplan verplicht bij de afbraak van bepaalde types gebouwen en infrastructuurwerken. Wanneer wordt er wat vereist en welke impact heeft dit voor de milieucoördinator?

8u00 – 8u10: Ontvangst met ontbijt
8u10 – 10u00: Rondleiding site H.Essers
10u00 - 11u00: Sloopopvolgingsplan en opslag gevaarlijke goederen
 

Milieucoördinatoren

Rondleiding Essers

Martijn Goffings - Sweco

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Partners

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie

Adres

H.Essers Dry Port
Henry Fordlaan 8
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo