Skip to main content
Map
Voka Infosessie

miK-opleiding: verpakking en duurzaamheid

Duurzaam Ondernemen

Hoe gaat jouw onderneming om met verpakkingsmateriaal? Het gaat dan zowel om de keuze van verpakking voor jouw producten als de verwerking van verpakking van geleverde goederen. Is het een verplicht nummer waar je niet te veel aandacht aan besteedt, of denk je er juist bewust over na hoe je dit duurzamer kunt aanpakken?

In deze miK-infosessie ontdek je hoe een verpakkingsoptimalisatie niet alleen goed is voor het milieu maar ook je portemonnee!

Tijdens deze infosessie rond verpakking en duurzaamheid komen 3 experten in de materie vertellen welke mogelijkheden er bestaan. Daarna krijg je uiteraard ruim de gelegenheid om te netwerken met de sprekers en andere deelnemers.

Wie komt er aan bod?

  • Filip Vangeel - Valipac
    • Valipac heeft als missie klanten te begeleiden in hun transitie naar een circulaire economie voor bedrijfsmatige verpakkingen.
  • Gracy Ramont - Segers & Balcaen
    • Segers & Balcaen is verpakkingsproducent en zet volop in op duurzaam plastic om de ecologische voetafdruk te reduceren.
  • Lars Dedobbeleer - Amab Asse
    • Amab is een sociaal maatwerkbedrijf. Onder andere verpakking zit in hun ruime aanbod. Dit alles met aandacht voor people, planet en profit.

Met de steun van

Mik logo

Contactpersoon

Dries Stuyven

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

AMAB Asse
Zone 5 Mollem 90
1730 Asse

Wanneer

Prijs

€95 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus