Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • miK Klimaatlunch - Netwerklunch voor ondernemers met een hart voor duurzaamheid

miK Klimaatlunch - Netwerklunch voor ondernemers met een hart voor duurzaamheid

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert miK een gratis lunch met klimaatpioniers uit de provincie Vlaams-Brabant. We laten u in gesprek gaan met andere bedrijven die reeds acties ondernemen in kader van klimaatneutraliteit en duurzaam ondernemen.

Programma

  • 12u00-12u15 Welkomstwoord vanuit miK
  • 12u15-12u30 Toelichting provinciaal beleid door gedeputeerde Bart Nevens
  • 12u30-12u45 Bedrijfscase Harol (miK-Klimaatambassadeur 2021)
  • 12u45-14u00 Ervaringsuitwisseling rond de rol van KMO's in de duurzaamheidstransitie

Sprekers

Annick Draelants

Annick Draelants is CEO bij zonneweringproducent Harol. Voka - Kvk Vlaams-Brabant bekroonde het bedrijf vorig jaar tot mik Klimaatambassadeur 2021 omwille van de totaalaanpak op vlak van duurzaam ondernemen. Een van hun blikvangers is de windturbine waarmee ze het volledige bedrijf voorzien van 100% hernieuwbare stroom.
Bart Nevens

Bart Nevens is gedeputeerde voor milieu en duurzaamheid voor de provincie Vlaams-Brabant. Tijdens de miK Klimaatlunch zal hij het provinciale beleid toelichten. Daarna kun je bij hem mogelijke struikelpunten en bezorgdheden uiten. Zo komen jouw noden op de agenda van de miK-werking en het provinciale beleid.

Bereikbaarheid

Tweeperenboom ligt in Winksele, in de driehoek Leuven-Mechelen-Brussel en is bijzonder goed bereikbaar. Het treinstation van Veltem ligt op 800 meter, er is een bushalte voor de deur en vanaf de E314 / E40 ben je er op 5 minuten. Winksele is gelegen tussen de Brusselsesteenweg en de Mechelsesteenweg en langs de fietsautostrade F3 Brussel-Leuven. Parkeren is hier makkelijk en kosteloos. Je kan gebruik maken van de parkeerplaatsen naast het kerkplein of van de grote parking aan de Warotzaal. We raden deelnemers dan ook aan om in de mate van het mogelijke gebruik te maken van het openbaar vervoer. 

 

Logo's partners

Contactpersoon

Sophie Dings

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Tweeperenboom
Dorpsstraat 1
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus