Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Mercurio Beyond Borders Duitsland

Internationaal Ondernemen

Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die al internationaal actief zijn en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken. In deze Beyond Borders Duitsland maken wij u helemaal wegwijs in de Duitse markt. 

Programma

In deze Beyond Borders Duitsland begeleiden wij u samen met verschillende experten in de Duitse markt en sluit u het traject af met de nodige kennis omtrent het benaderen van (toekomstige) Duitse handelspartners/klanten.

Doorheen deze sessies - die u afwerkt in een groep van maximaal 10 personen om alles zo interactief mogelijk te houden - reiken wij u alle tools en kennis aan die nodig zijn om te slagen op de Duitse markt.

Kortom: een niet te missen traject voor alle ondernemingen die hun business in Duitsland willen starten of er hun positie willen versterken.

 

1e opleidingsdag - 6 juni 2023 

  • Tijdens deze sessie schetsen we waarom dit een interessante markt is en waar u nuttige contacten kunt vinden. Verder krijgt u doorheen de workshop een duidelijk framework om de Duitse markt beter te begrijpen.
  • Culturele verschillen en de Duitse bedrijfscultuur. Wie is uw consument? 
  • Juridische aandachtspunten bij zakendoen in Duitsland

2e opleidingsdag - 20 juni 2023

  • Welke marketingstrategie past u toe om uw product op de Duitse markt te brengen?
  • Financieel/fiscale aandachtspunten bij zakendoen in Duitsland
  • Bedrijfsgetuigenissen

Doelgroep

Dit traject richt zich op ondernemers en managers in sales of business development die Duitsland, op korte tijd,  willen inpassen in hun exportstrategie. Ook voor ondernemers die er al actief zijn en hun positie in deze markt willen consolideren of uitbreiden, is dit programma een echte aanrader.

Contactpersoon

Fatim Ramadane

adviseur internationale netwerken

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€550 (excl. 21% btw) 

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende