Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Netwerk Public Affairs - Meet the President - Sammy Mahdi (cd&v)

Netwerk Public Affairs - Meet the President - Sammy Mahdi (cd&v)

We nodigen je graag uit voor de eerste sessie van het netwerk public affairs in 2023: op maandag 6 februari ontvangen we Sammy Mahdi, Voorzitter van cd&v, als centrale gast.

Eind juni 2022 werd Sammy Mahdi – als enige kandidaat – met 96,86% van de stemmen verkozen als nieuwe voorzitter van cd&v. Mahdi, die in 2019 nog de tegenkandidaat was van Joachim Coens, was tot voor kort Staatssecretaris voor Asiel & Migratie, maar stak zijn ambitie om Voorzitter van de partij te worden nooit onder stoelen of banken.

Als Voorzitter zal hij zijn partij door pittige tijden moeten loodsen: er wacht Mahdi een berg werk voor de verkiezingen van 2024. Hij sleutelde al aan de partijstructuur en verdere vernieuwingen zijn nog te verwachten.

Net zoals Joachim Coens in maart 2020 na zijn verkiezing als Voorzitter te gast was bij Voka, ontvangen we nu Sammy Mahdi om zijn visie voor de partij uiteen te zetten en in te gaan op het beleid dat ze voeren als regeringspartij op Vlaams & federaal niveau. Dit alles zal zoals gewoonlijk op een interactieve wijze verlopen, met voldoende ruimte om van gedachten te wisselen.   

Wil je er bij zijn? Schrijf dan nu in! 

 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

imu - vzw - dieteren