Skip to main content
  • Activiteiten
  • Meet the President: Digitale Ontmoeting met Georges-Louis Bouchez (MR)

Meet the President: Digitale Ontmoeting met Georges-Louis Bouchez (MR)

  • Online

We nodigen u graag uit een nieuwe digitale sessie in the reeks ‘Meet the President’, waarbij we onze leden in contact brengen met partijvoorzitters. Onze volgende gast is Georges-Louis Bouchez, de Voorzitter van MR.

Georges-Louis Bouchez is sinds november 2019 voorzitter van de Franstalige liberalen van MR, als opvolger van Charles Michel. Nog geen twee weken na zijn aanstelling was hij, samen Joachim Coens, al aangesteld als informateur en ook daarna speelde hij een hoofdrol in de federale regeringsvorming. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van het politieke toneel. Bovendien is zijn partij MR sterk verankerd in het politieke landschap in België, met deelname aan de federale - , Waalse - en Franstalige Gemeenschapsregering. 

Tijdens de digitale kennismaking zal Georges-Louis Bouchez de strategie van zijn partij toelichten en het politieke landschap in België bespreken. 

Zoals gewoonlijk maken we er een interactieve sessie van, met ruim voldoende tijd voor Q&A. Dhr. Bouchez zal Frans spreken, vragen kunnen echter ook in het Nederlands gesteld worden. 
Wil u er bij zijn op 15 juni? Schrijf dan nu in. 

We kijken er alvast naar uit u opnieuw digitaal te mogen verwelkomen!
 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - OBD
IMU - vzw Remant