Skip to main content
Map

Managementrapportering in één opslag

Een accurate en relevante managementrapportering is veel meer dan een boekhoudinstrument. Het is een must voor elke bedrijfsleider of CFO. 

De meerwaarde van zo’n rapportering? Je creëert een duidelijk overzicht en slaagt erin beter onderbouwde beslissingen te nemen. Meer nog, je kan tijdig bijsturen zodat groei en succes voor jouw onderneming gewaarborgd blijven. 

Kristof De Vlieger begeleidt je gedurende vier werksessies. De cijfers die je maandelijks ontvangt van je boekhouder worden omgezet naar een werkbaar en sturend instrument, aangepast aan jouw strategie. Zo leer je eenvoudig cijfers verwerken, analyseren en toepassen in de praktijk. 

Ben jij verantwoordelijk voor de financiële opvolging van jouw bedrijf? Schrijf je dan zeker in. 

Programma

Weinig theorie maar wel veel praktijkgerichte ondersteuning om stapsgewijs een eigen managementrapportering op te stellen.

  • Dag 1: Wat is managementrapportering, hoe pas je het toe en welke praktische methode gebruik je? 
  • Dag 2: Analyseer je boekhoudrekeningen en implementeer een correcte strategie.
  • Dag 3: Breng je data mee, ga aan de slag en stel jouw vragen aan onze expert.
  • Dag 4: Analyseer je managementrapportering en ontdek verscheidene toepassingen.

Spreker

Kristof De Vlieger is oprichter en zaakvoerder van Dux Belgium, een consultancybedrijf gespecialiseerd in financieel management. Na zijn opleiding toegepaste economische wetenschappen aan de UGent, behaalde hij een Controllership Masterclass aan de Vlerick Management School. Als controller was hij diverse jaren actief in enkele familiale kmo’s. Sinds hij de stap zette naar zelfstandig consultancy begeleidt hij managementrapporteringen, budgetteringsprocessen, kostprijsberekeningen en businessplannen. 

Partners

KMO-portefeuille

Contactpersoon

Anja De Clercq

Relatiebeheerder - Coördinator Opleidingen

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 550 euro
Niet-leden: 1.215 euro
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus