Skip to main content

Maak kennis met Industrie 4.0 in maakbedrijven van bij ons

Ontdek heel uiteenlopende Industrie 4.0-toepassingen bij maakbedrijven van bij ons. Laat je verwonderen door tal van innovatieve praktijkcases en kom meer te weten over hoe zij die in de praktijk hebben uitgerold. 

Als bedrijf ga je voor optimale processen, kortere doorlooptijden en een efficiëntere werking. Het kiezen van de geschikte technologieën en de automatisering van je productieomgeving helpt je om dit te realiseren, maar ondanks de vele voordelen is dit niet altijd niet makkelijk door te voeren. 

Programma

Ontdek in 5 sessies hoe innovatieve maakbedrijven van bij ons dit hebben aangepakt. Deze Vlaamse pioniers hebben al heel wat stappen gezet op het vlak van automatisering. Ze geven je graag hun ervaringen en uitdagingen mee:

  • Welke voorbereidingen waren er nodig? 
  • Welk proces werd eerst aangepakt? 
  • Welke hindernissen hebben ze ondervonden? 
  • Voor welke technologie werd uiteindelijk gekozen?
  • Hoe zijn ze erin geslaagd om de medewerkers te betrekken? 

Contactpersoon

Frederik Delodder

adviseur Digitalisering en Innovatie

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 1.000 euro
Niet-leden: 1.000 euro

Voka & VLAIO Samen sterk in ondernemen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de contactpersoon, uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de reeks. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag