Skip to main content
Map

Maak binnen de minuut indruk met een elevator pitch

Leer jezelf, je organisatie en je product of dienst op een heldere manier voorstellen.

Je kent het wel: op een netwerkevent of bij een toevallige ontmoeting of een snelle presentatie moet je in enkele zinnen een goede eerste indruk zien te maken. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. En iemand enthousiast maken voor jouw dienstverlening of product, doe je maar beter vanaf de eerste keer goed. Je bent dus maar beter goed voorbereid om in enkele tientallen seconden je publiek te kunnen raken met je verhaal.

Een elevator pitch is een techniek om dit soort snelpresentaties te ontwikkelen. Een goede elevator pitch is niet het resultaat van toeval of de ingeving van het moment. Deze manier van presentatie is doordacht aangepast aan de omstandigheden, je gesprekspartners én je doelstellingen. Tijdens deze interactieve opleiding leer je een elevator pitch op te stellen voor je organisatie, je dienst of product en jezelf.

Wat mag je verwachten?

  • Wat is een elevator pitch?
  • Hoe stel je een goede pitch over jezelf, je organisatie en je product op?
  • Hoe gebruik je het best je elevator pitch?
  • Hoe geef je korte presentaties op basis van jouw elevator pitch?
  • Hoe gebruik je jouw elevator pitch bij speeddating?

Voor wie?

Iedereen die een organisatie, product/dienst of zichzelf beknopt wilt leren voorstellen.

Expert

Trainer Serge Dal Bosco heeft al ruim 25 jaar ervaring in communicatie, verkoop- en managementtechnieken. Sinds 2011 is hij ook gecertifieerd DiSC-trainer. Door zich aan te passen aan uw persoonlijkheid en gedragsstijl, helpt hij u zoveel mogelijk uit deze training te halen.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €185 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €245 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 10 november 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 17 november 2023
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: beroepsspecifieke competenties 

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende