Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Loopbaanpaden ontwikkeling: interne mobiliteit en jobcrafting leiden tot retentie

Loopbaanpaden ontwikkeling: interne mobiliteit en jobcrafting leiden tot retentie

Jobcrafting is het nieuwe buzzword. Meer en meer willen medewerkers zelf aan het stuur zitten van hun carrière en ontwikkeling. Deze opleiding helpt mee om de interne mobiliteit in je bedrijf te verbeteren en je talent duurzaam te binden.

Programma

Hoe betrek je jouw medewerkers in het vormgeven van hun job? Deze opleiding helpt mee om de interne mobiliteit in je bedrijf te verbeteren en je talent duurzaam te binden.

In de huidige arbeidsmarkt is het behouden van talent een grote uitdaging voor veel organisaties. Door interne mobiliteit en job crafting te bevorderen, kunnen werkgevers hun werknemers helpen om nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden te vinden binnen de organisatie. Dit kan leiden tot hogere werknemersbetrokkenheid, meer tevredenheid en loyaliteit, wat uiteindelijk zal resulteren in minder verloop en lagere kosten.

Tijdens onze opleiding zullen we inzichten delen over hoe interne mobiliteit en job crafting werken en hoe organisaties deze kunnen bevorderen. We zullen ook praktische tools en tips bieden om deze strategieën succesvol te implementeren binnen uw organisatie.

Doelgroep

HR-professionals & zaakvoerders die hun HR-beleid willen afstemmen op de ontwikkelingen, trends en uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt.

Trainer

Gretel Vlogaert, Randstad

Gretel Vlogaert

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting vanaf een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf. 

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer nu op www.kmo-portefeuille.be

btw classes