Skip to main content

Lokale Raad Veurne-Ieper

  • Online

Beste lid van de Lokale Raad,

Graag nodigen we u op 5 mei (en dus niet op 28 april zoals initieel doorgegeven) persoonlijk uit voor de volgende gemeenschappelijke Lokale Raad Veurne-Ieper.

Omwille van de huidige coronamaatregelen zijn we jammer genoeg opnieuw verplicht om dit digitaal te organiseren. Maar moest het zo zijn dat er tegen 5 mei meer mogelijk is, bekijken we of we de Lokale Raad in een andere vorm kunnen laten doorgaan.

Voor deze Lokale Raad hebben we één hoofdspreker uitgenodigd, namelijk gedeputeerde Jean de Bethune. Hij is onder andere bevoegd voor economie, woonbeleid en streekontwikkeling en zal binnen die hoedanigheid het vernieuwde Westhoek Impuls Plan van de Provinciale OntwikkelingsMaatschappij (POM) toelichten. Dit plan bevat heel wat economische aanknopingspunten en projecten die de Westhoek moeten versterken: o.a. de herinvulling grensovergang Callicanes als toegangspoort tot de regio, de ambitie om 2 bijkomende wetenschapsparken rond circulair bouwen en drones te realiseren, de ontwikkeling satellietmodel voor volwassenenonderwijs, vernieuwing stationsomgevingen, pilootprojecten nieuwe gezinswoonvormen,… Graag horen we ook uw mening hierover zodat dit kan meegenomen worden in de verdere uitvoering.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst en verwelkoming
  • 18.05 uur: Voorstelling Westhoek Impuls Plan (gedeputeerde Jean de Bethune)
  • 18.50 uur: Actuele regionale topics Voka West-Vlaanderen (Jonas Plouvier)
  • 19.00 uur: Einde

Inschrijven

Mogen wij u vriendelijk vragen om u vooraf in te schrijven voor de Lokale Raad. Inschrijven kan enkel en alleen via deze link en dit t.e.m. 16 april. Graag ook een seintje per kerende (naar shirley.seynaeve@voka.be) indien u er toch niet bij zou kunnen zijn.

Praktisch

U kunt deelnemen aan de Lokale Raad via de volgende link:

Graag tot dan!

Contactpersoon

Jonas Plouvier

Kennis & advies/Ruimte - Belangenbehartiging Westhoek

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group