Skip to main content
Map

Legends & Leaders met Prof. Reinhilde Veugelers

Voka Oost-Vlaanderen bouwt verder aan een professionele en exclusieve community met de absolute top van het Oost-Vlaamse bedrijfsleven: Legends & Leaders. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit selectief peer to peer sector overschrijdend ontmoetingsplatform.

Tijdens onze Legends & Leaders-events gaan opinion leaders uit het culturele, sociale en economische veld met elkaar in debat rond grote maatschappelijke thema’s en uitdagingen die ook voor ondernemers relevant en herkenbaar zijn.

Op dinsdag 14 november 2023 staat de derde ontmoeting op de agenda met Prof. Reinhilde Veugelers over ‘Greendeals’.

Meer informatie over het inhoudelijke programma en de locatie volgt.

Doelgroep

Om het opzet van Legends & Leaders mogelijk te maken is de toegang tot het netwerk strikt voorbehouden aan:

  • Eigenaars, ceo’s, bestuurders of plant manager van ondernemingen die lid zijn van Voka Oost-Vlaanderen en behoren tot de grootste werkgevers in onze provincie. Dit zijn onze ‘Leaders’
  • Eigenaars van belangrijkste scale-up bedrijven
  • Een beperkt aantal ‘Legends’: prominente Oost-Vlamingen met een grote verdienste in het ondernemerschap of het brede sociaal-economische gebeuren.

Meer info & inschrijven

Inschrijven kan tot donderdag 10 november. Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien je de mobiele website raadpleegt).

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Christine Leytens of bel 09 266 14 40.

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies - Opleidingen

Wanneer

Prijs

Gratis, maar exclusief op uitnodiging

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nacht van de Verbeelding 2023