Skip to main content
  • Activiteiten
  • Lizo sessie i.s.m. Voka HC, Voka - KvK Vlaams-Brabant, Voka - KvK Limburg en Voka Metropolitan

Lizo sessie i.s.m. Voka HC, Voka - KvK Vlaams-Brabant, Voka - KvK Limburg en Voka Metropolitan

Op woensdag 19 oktober organiseert Voka Health Community i.s.m. Voka - KvK Vlaams-Brabant, Voka - KvK Limburg en Voka Metropolitan deze sessie om 14u.

Op basis van uw voortrekkersrol in zorgondernemerschap hebben we het genoegen om u uit te nodigen op ons overlegmoment rond lokaal welzijns- en gezondheidsbeleid. Een initiatief van Voka Metropolitan, de Voka - Kamers van Koophandel Vlaams-Brabant en Limburg en dit i.s.m. Voka Health Community.

Tijdens dit overleg zullen we jullie allereerst op de hoogte brengen van de huidige beleidsthema’s op Vlaams en federaal niveau (o.a. kwaliteit, duurzaamheid, begroting, herwerking financiering zorg en ziekenhuizen, personeelstekort in welzijn en zorg, opzet van Health Data Authority, oproep Tetra-projecten,…). Daarnaast stelt Daan Aeyels nog de nieuwste Voka-paper “De arbeidsmarkt is ziek – Van preventie tot re-integratie (langdurig) zieken” voor en licht daarbij ook de volgende stappen toe. Verder nemen we jullie even mee in de wereld van het Extranet van Voka HC en hoe jullie input kunnen bezorgen op specifieke adviezen inzake welzijn en zorg. Tot slot blikken we al even vooruit op de plannen voor het komende jaar en op de uitwerking hiervan. Zo kunnen jullie tijdens deze sessie bottom-up input en feedback bezorgen vanuit het lokale werkveld voor de strategie en aanpak in 2023. Uiteraard is er ook tijd en gelegenheid om thema’s, uitdagingen en goede voorbeelden in de praktijk vanuit de eigen organisatie aan bod te laten komen. 

Het programma ziet er als volgt uit:

13u30 Ontvangst
14u00  Lizo-sessie o.l.v. Daan Aeyels, senior adviseur welzijns- en gezondheidsbeleid Voka + rondetafelgesprek
15u45 Afronding
16u Einde

Adres

RZ Tienen
Kliniekstraat 45
3300 Tienen

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht en dat ten laatste op 13 oktober 2022.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - salesforce
IMU - vzw - Bank van Breda
IMU - vzw - Bebat
imu - vzw - Altez
IMU - vzw - Salesforce
IMU - VZW - multibureau
IMU - vzw - Remant