Skip to main content
Map
Voka Opleiding

LinkedIn voor beginners

Hoe maak je het verschil met LinkedIn? Stap op de sneltrein van digitale sales en maak professioneel gebruik van LinkedIn om jouw business te boosten.

Ben je overtuigd van het belang van LinkedIn voor jouw business maar noem je jezelf digitaal analfabeet? Dan is dit het ideale moment om deel te nemen aan ‘LinkedIn voor beginners’.

Tijdens deze workshop leer je echt van bij het begin stap voor stap LinkedIn kennen. Je maakt je eigen professioneel profiel aan en ontdekt de do’s en don’ts van dit interessante platform.

Programma

  • Wat is LinkedIn precies 
  • Facts & Figures van LinkedIn
  • Waarom LinkedIn gebruiken? What’s in it for me? 
  • De essentiële onderdelen van een sterk LinkedIn-profiel. 
  • Hoe online netwerken? 
  • Hoe maak ik een krachtige LinkedIn-post?

Jouw expert

Tom Baeten kent LinkedIn door en door en helpt jou om dit interessant digitaal platform succesvol in te zetten voor jouw business. Hij doet dat op een zeer praktische, enthousiaste manier waardoor je meteen zin hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. 

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt

Als account manager blijf ik graag over uiteenlopende zaken op de hoogte. Ik ben er rotsvast van0 overtuigd dat we met zijn allen levenslang moeten bijleren om mee te blijven in onze snel veranderende maatschappij. Daarom neem ik graag deel aan de opleidingen van Voka. Laatst kreeg ik veel tips & tricks van Tom Baeten, een echte expert in LinkedIn. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk om zelf ook met LinkedIn aan de slag te gaan. 

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Vaart
Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille