Skip to main content
communicatie

LinkedIn Sales Navigator boost je resultaten

Van prospectie tot closing deals: LinkedIn Sales Navigator boost je resultaten. Wil je betere salestargets halen? Schrijf je dan in voor deze workshop op 12 mei 2020.

Social selling wint veld. Meer en meer salesprofessionals slagen erin om via LinkedIn waardevolle zakenrelaties op te bouwen. Een heel efficiënte tool daarvoor is LinkedIn Sales Navigator. Die helpt je om sneller besluitvormers te vinden binnen organisaties waar jij graag mee aan tafel wil zitten.

De cijfers spreken voor zich. Het gebruik van LinkedIn Sales Navigator vergroot saleskansen met 5% en het aantal gesloten deals tot wel 35%. Wat zijn precies de mogelijkheden van deze tool, en hoe integreer je ze optimaal in je dagelijkse salesroutine? LinkedIn-expert Tom Baeten van Winger Academy legt het je haarfijn uit in één namiddag.

LinkedIn Sales Navigator helpt je om de complete hiërarchie binnen een organisatie tot in detail bloot te leggen. De tool houdt voor jou bij wie je potentiële klanten zijn en bezorgt je info om op een betrokken manier prospecten te benaderen. 

In deze korte sessie leer je o.a. hoe je:

  • de geavanceerde zoekfilters (23 voor personen!) optimaal gebruikt
  • hoe je leadlijsten en accountlijsten kan aanmaken
  • je voortgang in social selling bijhoudt via het Social Selling Index (SSI) dashboard
  • jouw netwerk flink uitbreid met TeamLink
  • triggerende content creëert met PointDrive
  • veel tijd bespaart via de leadsuggesties die Sales Navigator voorstelt op basis van jouw opgegeven voorkeuren

Elke sales professional met nood aan extra efficiëntie via social selling.

Tom Baeten is een sales en marketing professional met meer dan 25 jaar ervaring op de
teller.

Van bij het begin was hij gefascineerd door de mogelijkheden van LinkedIn en gedurende jaren taste hij binnen zijn eigen job de grenzen af van dit medium. Vanuit zijn ervaring als gebruiker, zijn kennis als Sales en Marketing specialist en als rasechte netwerker deelt hij nu sinds enkele jaren zijn kennis.

Tom’s trainingen zijn zeer hands on en onmiddellijk toepasbaar. Zijn dynamische stijl wordt erg geapprecieerd door de Voka leden en dit wordt keer op keer bevestigd door de mooie scores die hij van hen krijgt. 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Projectmedewerker Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo