Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Lieven Scheire: Artificiële Intelligentie

Digitalisering, IT & Technologie

NW Voka One - Voorstelling exclusief voor eigenaars-ondernemers

Zal jij ooit vragen aan je huiscomputer wat je aan moet trekken voor een bepaalde gelegenheid? De kans is groot. Zal de rechter zich ooit laten adviseren door Artificiële Intelligentie om een strafmaat te bepalen? Ja, en wel binnenkort. Zal jij persoonlijk ooit bereid zijn een A.I.-systeem te gehoorzamen? Dat doe je nu al, als je naar Spotify luistert, een Waze-route volgt of de spam uit je mails laat filteren.

Wat is dat nu eigenlijk, die Artificiële Intelligentie?

Zijn het computers die kunnen denken zoals wij? Neen, nog lang niet, en misschien wel nooit. Maar A.I. geeft computers en apps wel vaardigheden die ze tot nu toe nooit gehad hebben: gezichten herkennen, voorwerpen benoemen, menselijke taal begrijpen en ook spreken, tot zelfs het voorspellen van menselijk gedrag. Deze nieuwe kunstjes van de computer leiden tot verbluffende mogelijkheden, die langzaam maar zeker zichtbaar worden in ons dagelijkse leven en in onze samenleving. Volgens sommigen is A.I., in combinatie met robotisering, het laatste puzzelstukje tot een volledig geautomatiseerd luilekkerland. Fully Automated Luxury Communism, all watched over by machines of loving grace. Of het zo'n vaart zal lopen, is verre van zeker. Maar dat A.I. vandaag alomtegenwoordig is en ons leven verregaand zal veranderen in de nabije toekomst, dat staat vast. In deze show maak je op een entertainende manier kennis met deze nieuwe superheld van de technologie. Je krijgt een blik op hoe het allemaal werkt, wat het nu al kan en wat het in de toekomst zal kunnen. Een eerste ontmoeting met iets wat binnenkort misschien je nieuwe vriend, butler, adviseur, psycholoog, personal trainer of beschermengel wordt: Artificiële Intelligentie.

Lieven Scheire
Programma
  • 17u00 Ontvangst met aperitief en hapjes
  • 17u30  Walking Dinner
  • 19u30 Start Show Lieven Scheire
  • 21u00 Netwerkreceptie in Central Park
  • 22u30 Voorzien einde
     
Deelnameprijs

Leden van het netwerk Voka One: gratis (inbegrepen in het lidmaatschap)
Eigenaars-ondernemers die geen lid zijn van het netwerk Voka One: € 195

Ben je eigenaar-ondernemer en nog geen lid van ons netwerk Voka One?  
Klik hier voor meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Kosteloos annuleren kan tot 48u vooraf via edith.magyar@voka.be. Nadien blijft de deelnameprijs verschuldigd wegens gemaakte kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.  

Contactpersoon

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

T2 Campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Leden NW Voka One: gratis
Eigenaars-ondernemers die geen lid zijn van NW Voka One: € 195 

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.