Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Week Internationaal Ondernemen: Saudi-Arabië

Saudi-Arabië, het land die komende decennia de sportwereld zal bepalen. Het land van de aardolie, de heilige plaats Mekka en zijn woestijnen. Een land waar iemand al snel in het duister tast door de culturele, juridische en zakelijke aspecten van het zakendoen. Kortom het ondernemen in Saudi-Arabië is niet vanzelfsprekend. Doch heb je al ooit stilgestaan bij de zakelijke kansen in het land van het Midden-Oosten? Heeft jouw verbeelding je al ooit doen wegdromen van je product of dienst op Saudi-Arabisch grondgebied? Sta ons toe iets te introduceren...

Voka – Kamer van Koophandel Limburg nodigt je uit voor een boeiende en informatieve voormiddag gewijd aan de handelsmogelijkheden met één van 's werelds meest veelbelovende economieën: Saudi-Arabië

Gedurende deze voormiddag zullen gerenommeerde sprekers jou meenemen in de boeiende zakelijke mogelijkheden van het land in het Midden-Oosten.

Maar wat heeft deze voormiddag mij feitelijk te bieden? Wel, het biedt jou...

  • Een actueel inzicht in de groeisectoren en zakelijke kansen in Saudi-Arabië
  • Vele essentiële tips en strategieën om met succes de markt te betreden en te groeien
  • Een unieke kans om in contact te komen met ervaren ondernemers en experts op het gebied van internationale handel

Interesse in het verruimen van jouw blik? Interesse in het ondernemen van eventuele acties op Saudi-Arabisch grondgebied? Wees erbij en schrijf je in!

Als je nog niet overtuigd bent, we zullen ook een heerlijke lunch voorzien zodat je in een ontspannen sfeer kan netwerken en nieuwe contacten kan leggen.

Met dank aan onze partner:

FIT

 

Contactpersoon

Christine Thonnon

Senior adviseur ondernemingen

Adres

Corda Campus (gebouw A, Voka Theater)
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis

Inschrijven wel verplicht

Voorwaarden

Bij afwezigheid zijn we genoodzaakt een kost van 25,00 euro aan te rekenen o.w.v. vaste kosten voor catering.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?