Skip to main content
scouting

Lerend Netwerk: Scout!ng Industry 4.0

Scouten is vrij vertaald ‘speuren naar talent’. Via het netwerk scOUT!ng nemen we een kijkje bij  innovatieve bedrijven. De theorie lijkt vaak evident, als consument komt iedereen dagelijks in contact met big data en de cloud via onze smartphones, maar in de industrie is zo’n evolutie minder vanzelfsprekend. We willen jullie via deze formule laten kennis maken met die nieuwe technologieën en ook tonen hoe jullie die nu reeds kunnen inzetten. 

Met het netwerk scOUT!ng speuren we naar 5 innovatieve productiebedrijven en brengen hen een bezoek. 

Deze Vlaamse pioniers hebben de eerste stappen gezet richting Industrie 4.0 en trachten pijlers te integreren in hun productieproces. Naast een getuigenis van het gastbedrijf, krijgen ook twee onafhankelijke providers van de technologie het woord. De focus ligt op het transformatieproces: 

  • Welke voorbereiding is noodzakelijk om te kunnen transformeren?  
  • Welke hindernissen bevinden zich op het pad?  
  • Welke technologie werd uiteindelijk gekozen? 
  • Hoe betrokken we onze medewerkers? 

Vervolgens worden jullie meegenomen voor een  interactieve rondleiding door het gstbedrijf en krijgen jullie uitleg over de verschillende processen, het opzet en de valkuilen. Zo koppelen we de praktijk aan de theorie.

Praktisch

Het lerend netwerk start op in juni met een kennismaking. Vanaf september gaan de bedrijfsbezoeken van start om zoveel mogelijk fysiek te kunnen laten doorgaan. Je kan je nu reeds registreren om deel uit te maken van dit lerend netwerk gezien de beperkte plaatsen.

 

doelgroep

Contactpersoon

Charlotte Vereecke

Adviseur groeien & innoveren

Wanneer

Prijs

Leden: €1000.00
Niet-leden: €1000.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans