Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Lerend Netwerk Quality 2024

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen

Ben je een kwaliteitsmanager die streeft naar het verbeteren van het strategisch kwaliteitsmanagement binnen jouw bedrijf? Loop je vast op complexe uitdagingen? Heb je vragen waar jij, noch jouw organisatie een antwoord op heeft? Dan is het tijd om het Lerend Netwerk te verkennen.

Methodiek

In dit Lerend Netwerk komen kwaliteitsmanagers uit diverse productiebedrijven regelmatig samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. We creëren een sfeer van openheid en vertrouwen, waarbij wederzijdse inspiratie centraal staat. Wist je dat we maar liefst 70% van onze kennis op een informele manier verwerven? Bij ons is leren dus zeker geen eenrichtingsverkeer.

Bereid je voor op een dynamisch netwerk dat nieuwe inzichten en kennis biedt, met volop interactie tussen sprekers en deelnemers. Elke sessie begint met een rondleiding bij een van de deelnemende productiebedrijven.

Programma

We bespreken een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan kwaliteitsmanagement, evenals de uitdagingen waarmee elke manager te maken krijgt. De eerste 4 topics staan vast, de thema's voor de laatste 2 sessies worden bepaald tijdens de kick-off op 17 september. Het is dus van essentieel belang dat je daarbij aanwezig kunt zijn. 

  • Sessie 1: Werkinstructies 
  • Sessie 2: Omgaan met weerstand 
  • Sessie 3: Digitale Tools voor kwaliteit 
  • Sessie 4: ISO 9001 – de (verwachte) wijzigingen 
  • Sessie 5: Vrij te kiezen thema 
  • Sessie 6: Vrij te kiezen thema 

Mogelijke thema’s zijn: kwaliteitsmotivatie, auditeren, continuous improvement, datadriven QA, crisiscommunicatie, situationeel leidinggeven.

Gratis proefsessie

Laat je inspireren op onze gratis proefsessie over de lerende netwerken bij ICO Terminals op 18 juni 2024.

Meer info en inschrijven

Voor wie?

Dit lerend netwerk is exclusief voor kwaliteitsverantwoordelijken binnen productiebedrijven. Je hebt minstens 2 jaar ervaring als kwaliteitsverantwoordelijke waardoor je vanuit jouw eigen ervaring een actieve bijdrage kan leveren aan de groep. 

Wat verwachten we van jou?

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het Lerend Netwerk. De focus ligt op ervaringsuitwisseling, dus verwachten we van jou ook de nodige openheid tot het delen van ervaringen.

Aangezien de sessies doorgaan bij de deelnemende bedrijven, rekenen wij ook op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1200 euro
  • Niet-leden: 1800 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag