Skip to main content
Map

Lerend Netwerk Quality 2023

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen.

Investeer in je kwaliteitsmanager en maak haar/hem intrapreneur van jouw onderneming.

Waarom investeren in een lerend netwerk?

Als kwaliteitsmanager wil je het strategisch kwaliteitsmanagement van je bedrijf naar een hoger niveau tillen, maar (te) vaak word je vertraagd door complexe uitdagingen.

Heb je vragen waarop noch jij, noch jouw organisatie, het antwoord kennen? Wil je op een snelle en efficiënte manier kennis en ervaringen uitwisselen met mede-kwaliteitsmanagers en te weten komen welke aanpak zij hanteren? Dan is het tijd om het lerend netwerk te raadplegen.

Methodiek

In dit lerend netwerk komen kwaliteitsmanagers uit verschillende productiebedrijven op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. De ontmoetingen vinden steeds plaats in een open en vertrouwelijke sfeer.

Wederzijdse inspiratie staat centraal. Wist je dat we 70% van onze kennis op een informele manier verwerven? Een lerend netwerk is dus zeker geen eenrichtingsverhaal. Maak je klaar voor een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt, met maximale interactie van de sprekers en andere deelnemers.

Elke sessie start met een rondleiding in een van de deelnemende productiebedrijven.

Gratis infosessie

Laat je inspireren op onze gratis proefsessie over de lerende netwerken
bij Renson Outdoor | NOA op woensdag 3 mei.

Meer info en inschrijven

Doelgroep

Dit lerend netwerk is bedoeld voor kwaliteitsmanagers, actief binnen een industriële kmo of multinational en leidinggevend aan een team van kwaliteitsmedewerkers, officers en controllers.

Het lerend netwerk is niet geschikt voor adviesverlenende, diensten-, service- en consultancy bedrijven.

Programma

De sessies gaan door op donderdagavond van 17 uur tot 21 uur. We bespreken zowel topics gerelateerd aan kwaliteitsmanagement als diverse uitdagingen voor elke manager. De eerste 3 thema's liggen vast, de thema's van de laatste 2 sessies worden bepaald op de kick-off op 26 september. Om jouw stem te laten gelden, is het belangrijk dat je dan aanwezig kan zijn.

Sessie 1: Oorzaakanalyse
Sessie 2: Omgaan met verschillende culturen
Sessie 3: Duurzaamheidsrapportage
Sessie 4: Vrij te kiezen thema
Sessie 5: Vrij te kiezen thema

Mogelijke thema’s:

  • Kwaliteitsmotivatie
  • Auditeren
  • Continuous improvement
  • Datadriven QA
  • Crisiscommunicatie
  • ISO 9001

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1.085 euro
  • Niet-leden: 1.625 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille. Dat betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, als jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. ​

kmo-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar Lisa Den Tandt uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag