Skip to main content
Quality

Lerend Netwerk Quality 2020

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.
Investeer in uw quality manager en maak hem/haar intrapreneur van uw onderneming. 

Waarom investeren in een lerend netwerk? 

Wilt u het strategisch kwaliteitsmanagement van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, maar wordt u vertraagd door de complexe uitdagingen? Heeft u vragen waarop noch u, noch de organisatie het antwoord kent? Tijd om het lerend netwerk te raadplegen.

Methodiek

In een lerend netwerk komen functiegenoten uit verschillende productiebedrijven op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen te delen met elkaar. En dat allemaal in een open, vertrouwelijke sfeer. Elkaar inspireren staat centraal. Wist u dat 70% van onze kennis op een informele manier wordt verworven? Verwacht dus geen éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. 

Waarover gaat het?

Op de kick-off van 15 september worden de thema's van de sessies bepaald door de deelnemers. Van kwaliteitsmanagement-gerelateerde thema's tot uitdagingen voor elke manager. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig bent. Hieronder een greep uit de voorgaande edities:

  • kwaliteit in crisistijd / coronatijd
  • mijn taken en verantwoordelijkheden als quality manager
  • betrokkenheid vergroten op de werkvloer
  • visualisatie van kwaliteitsdoelstellingen
  • omgaan met change 
  • balanced scorecard
  • verbeterteams samenstellen
  • riskmanagement
  • projectmanagement

Doelgroep

Dit lerend netwerk richt zich tot kwaliteitsmanagers binnen een industriële kmo of multinational die leidinggeven aan een team van kwaliteitsmedewerkers, officers en controllers. Niet voor advies verlenende diensten-, service- en consultancy bedrijven. 

Meer info

Een overzicht van de lerende netwerken kunt u raadplegen op de website of in de folder. Bij vragen, contacteer projectverantwoordelijke Britte  Ødegård, britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47.

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Adres

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216 (P6 Xpo Noord)
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Prijs Voka-leden: 890 euro p.p.
3-5 deelnemers: € 800 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 720 p.p. (-20%)

De hoeveelheidskorting is enkel van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Voka-erkenningsnummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een lerend netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx