Skip to main content

Finance Community

Netwerk & best practices met finance managers van Vlaamse (middel)grote bedrijven.

Digitalisering, automatisering, globalisering, complexe markten, verhoogde concurrentiedruk, Big Data, een crisis, … Verschillende factoren zorgen ervoor dat de rol van de finance manager verandert en steeds vaker zal fungeren als een strategische business partner van de organisatie. De snelheid waarmee bedrijven nu moeten reageren op de markt is immens en uitdagend. De finance manager is in dit verhaal cruciaal om de organisatie to the next level te brengen.

Ben je als finance manager op zoek naar een netwerk? Heb je nood aan een klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij gelijkgestemden? Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering, …? 

Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt jou een uniek en inspirerend netwerk aan van finance managers van Vlaamse middelgrote en grote bedrijven. In dit lerend netwerk kan je reflecteren over actuele strategische en operationele topics inzake financieel management met als doel verdere professionalisering van uw activiteiten.

Doelgroep

CFO's, finance managers en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van Vlaamse middelgrote en grote bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren.

Zij hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.

Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. 
 

Programma & data

dinsdag 28 september 2021 – 17.00 tot 21.00 uur - Voka box te Gent

We maken uitgebreid tijd om kennis te maken, elkaars uitdagingen te leren kennen en thema’s voor de komende sessies vast te leggen.

Volgende sessies - data n.t.b.

We komen nog 6 keer samen op een datum nader te bepalen door de groep.

Thema’s & topics

De topics van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Voorbeelden: tax update, fast closing, waardecreatie door M&A, cash flow management, KPI’s, rapportering, budgetteren & forecasting, lean management, alternatieve financiering, digitalisering van finance, inspirerend leiderschap en soft skills, … En actuele topics.

Format

Het theoretische luik kan geleid worden door een expert van Deloitte Private of een andere organisatie. Daarnaast brengen de deelnemers steeds enkele praktijkgetuigenissen over de topics waarin zij sterk staan. De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen.

Locatie

De deelnemers kunnen ervoor kiezen één van de sessies op hun bedrijfslocatie (in de regio) te laten doorgaan. Een sessie op bedrijfslocatie wordt steeds als zeer aangenaam ervaren, en de deelnemers leren het bedrijf daardoor beter kennen. Daarnaast kunnen sessies ook doorgaan bij Voka te Gent.

Deloitte

KMO-portefeuille

Informatie en inschrijvingen

Voor meer info en inschrijvingen kan je contact opnemen met Celine Janssens.

Contactpersoon

Celine Janssens

Finance - Opleidingen - Info & Advies

Wanneer

Prijs

Voka-leden: €900 (excl. btw)

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat