Skip to main content
Map

Lerend netwerk Management assistants

Als management assistent ben je een echte 'duizendpoot'. Je ondersteunt de directie of het management team. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen binnen de eigen organisatie en daarbuiten. Ook krijg je te maken met allerlei vertrouwelijke informatie. Je behartigt heel wat verschillende taken waarbij efficiëntie, creativiteit en stressbestendigheid essentieel zijn. 

Kan je voor deze boeiende, veelzijdige functie een inspirerend klankbord en interessant netwerk goed gebruiken? Dan is dit Lerend Netwerk zeker iets voor jou. 

De kracht van een lerend netwerk 

Gedurende 4 sessies van een halve dag word je samen met andere management assistenten professioneel begeleid door een expert en wissel je onderling heel wat kennis en ervaring uit.
De thema’s bepalen we samen met de groep zodat dit traject op jullie maat wordt uitgewerkt en beantwoordt aan jullie verwachtingen. 

Mogelijke thema’s kunnen zijn:

•    Time management
•    Efficiënt (samen) werken
•    Handige digitale tools
•    Attention management
•    Creatief en oplossingsgericht denken
•    Rol van een vertrouwenspersoon
•    Impactvolle interne communicatie 
•    Boeiende presentaties maken
•    Onvergetelijke events organiseren 

De kick-off op 13 oktober vindt plaats bij Voka. De volgende sessies gaan door bij de deelnemende bedrijven. Op die manier krijgen we een beeld hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat en wat we van elkaar kunnen opsteken. 

Management assistant day 2023

Het traject sluiten we feestelijk af met de Management Assistant Day 2023. Een boeiende dag op een inspirerende locatie vol creatieve en innovatieve workshops. Je wordt in de bloemetjes gezet en verwend met leuke attenties. En bovendien krijg je er nog een uitgebreid netwerk bovenop! 

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 825 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting vanaf een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf. Inclusief lunch en syllabus.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

btw classes