Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Lerend Netwerk Management Assistant 2024

Ben jij een management assistant en op zoek naar groei, inspiratie en een netwerk van gelijkgestemden? Dan is ons Lerend Netwerk Management Assistant iets voor jou! Op 12 september 2024 gaan we van start met een dynamische groep management assistants van verschillende bedrijven, die samen een waardevol netwerk zullen vormen.

Management assistants zijn de spilfiguren binnen elke organisatie:

 • Ze staan voortdurend in nauw contact met hun leidinggevende, collega’s én klanten.
 • Ze hebben een uitgebreid takenpakket. Organisatie is cruciaal om elke taak tot een goed einde te brengen.
 • Ze vervullen een belangrijke rol als vertrouwenspersoon naar verschillende partijen toe.

Door de specifieke kenmerken van het takenpakket staat een management assistant er vaak alleen voor. Daarom brengen we met dit lerend netwerk management assistants van verschillende bedrijven samen. 

Wat kan je verwachten?

 • Een bruisende start: Op de kick-off op 12 september leren we elkaar kennen, bespreken we de thema's en bepalen we de gastbedrijven. 
 • 6 sessies: Die vinden plaats bij de deelnemende bedrijven, waardoor je de kans krijgt om verschillende bedrijven te bezoeken en te leren kennen.
 • Interactieve thema's: Elke sessie wordt geleid door een gastspreker die een boeiende introductie geeft over het thema, gevolgd door het delen van ervaringen en inzichten.
 • Netwerkmogelijkheden: Elke bijeenkomst biedt volop gelegenheid om te netwerken, waardoor een hechte band ontstaat met een sterke basis van vertrouwen.

Waarom mag je dit niet missen?

 • Klankbord: Als management assistant ben je vaak de enige binnen je bedrijf. In dit netwerk vind je gelijkgestemden met wie je ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren. 
 • Uniek takenpakket: We begrijpen de uitdagingen van het uniek takenpakket van management assistants en bieden een platform voor ondersteuning en groei. 
 • Multifunctioneel & flexibel: Leer van anderen hoe je snel kunt schakelen en multi-inzetbaar kunt zijn in een steeds veranderende werkomgeving.

Programma

We beginnen met een kick-off op donderdag 12 september 2024, waarbij je de groep en de thema's leert kennen. Daarna volgen er 6 inhoudelijke sessies, steeds op een donderdag van 17.00 tot 21.00 uur. Voor elke sessie kan je kiezen uit 2 thema's. De onderwerpen van de laatste 2 sessies worden tijdens de kick-off bepaald.

 DatumKeuzethema 1Keuzethema 2
Sessie 117 oktober 2024Generatie XYZLeren netwerken
Sessie 214 november 2024Social media voor professioneel gebruikLean principes voor de Management Assistant
Sessie 312 december 2024De digitale trendsVerschillende persoonlijkheden op de werkvloer
Sessie 49 januari 2025Prioriteiten leren (durven) stellenConflictbemiddeling
Sessie 56 februari 2025Keuzethema nog te bepalenKeuzethema nog te bepalen
Sessie 620 maart 2025Keuzethema nog te bepalenKeuzethema nog te bepalen

Afsluiten doen we op donderdag 24 april 2025 met de Management Assistant Day, hét jaarlijkse netwerkevent waarop de management assistants in de kijker worden gezet.

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie in het lerend netwerk zijn key en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies plaatsvinden bij de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf.

Kmo-portefeuille

Voor dit seminarie kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de start van de sessie via www.kmo-portefeuille.be. 

Benodigde informatie kmo-portefeuille 

 • Het registratienummer van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126 
 • Type dienstverlening: opleiding 
 • Datum inschrijving: 12/09/2024 
 • Projectbedrag: €1200 voor leden, €1800 voor niet-leden 
 • Aantal opleidingsuren: 32 uren 
 • Thema: Beroepsspecifieke competenties

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 1200 euro
 • Niet-leden: 1800 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag