Skip to main content
Map

Lerend Netwerk Logistics 2020

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN, dat is het basisprincipe van het lerend netwerk. 

Waarom investeren in dit lerend netwerk?

Bent u verantwoordelijk voor een goed georganiseerde waardeketen? Wilt u uw kennis bijschaven en nieuwe inzichten bekomen? Wilt u de logistieke processen beter op elkaar afstemmen en bent u op zoek naar een klankbord? Dan is dit lerend netwerk logistics u op het lijf geschreven.

De werkomgeving van verantwoordelijken logistiek en supply chain verandert in een razendsnel tempo en de uitdagingen die op u afkomen zijn talrijk en brengen veel vragen met zich mee. Vragen waarop u, noch de organisatie het antwoord kennen. Tijd om het lerend netwerk logistics te raadplegen. Het netwerk stimuleert uw efficiënt en resultaatgericht denkvermogen. Het gaat dieper in op de soorten probleemaanpak en zorgt voor nieuwe inzichten door ervaringsuitwisseling met gelijkgestemden van andere bedrijven. Bovendien start elke sessie met een bedrijfsrondleiding in een deelnemend productiebedrijf. Een “boost” voor de inspiratie!

Welke focus leggen we?

De focus ligt op het managen van de waardeketen waarbij we kijken waar procesoptimalisatie mogelijk is en hoe dit kan aangepakt worden. Doel is om uw logistieke processen robuuster te maken. We snijden thema’s aan als ‘strategisch voorraadbeheer’, ‘logistieke kpi’s’, ‘multiple sitebeheer’,…

Doelgroep

Leidinggevenden logistiek, supply chain of warehouse verantwoordelijken.

Dit lerend netwerk is volzet. Een overzicht van de lerende netwerken kunt u steeds raadplegen op de website of in de folder. Bij vragen, kunt u contact opnemen met projectverantwoordelijke Anouk Andries, anouk.andries@voka.be of telefonisch via 056 23 50 63.

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies doorgaan in de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 890 euro p.p.
3-5 deelnemers: € 800 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 720 p.p. (-20%)

De hoeveelheidskorting is enkel van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs. 

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be).

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Registratienummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een lerend netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag