Skip to main content
Map

Lerend Netwerk Learning & Development 2023 (voormiddagsessies)

Kennis DELEN is kennis VERMENIGVULDIGEN. Investeer in jouw L&D-verantwoordelijke en maak hem/haar een strategische partner van jouw onderneming.

Waarom investeren in een lerend netwerk?

Ben of heb je een L&D-verantwoordelijke en wil je het strategisch opleidings- en competentiebeleid van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Word je vertraagd door de complexe uitdagingen? Wil je leren en ontwikkelen in jouw organisatie meer evidence-based maken, weg van de mythes die er zijn rond leren? Heb je vragen waarop jij zelf, noch je organisatie, het antwoord kent? Dan is het tijd om het lerend netwerk te raadplegen. In jouw eigen organisatie ben je misschien alleen in jouw rol maar er zijn heel veel collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde problemen kampen.

Methodiek

In dit lerend netwerk komen L&D-verantwoordelijken uit diverse sectoren op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen te delen met elkaar en elkaar te inspireren. En dat allemaal in een open, vertrouwelijke sfeer. 

Verwacht dus geen eenrichtingsverhaal maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start met een rondtoer bij één van de deelnemende bedrijven. Ook komen sprekers aan bod rond specifieke thema’s.

Waarover gaat het?

Het startthema ligt vast, de overige thema’s bepalen de deelnemers op de kick-off onder begeleiding van de peter/meter. Het is dus belangrijk dat je hierop aanwezig kan zijn. 

  • Startthema: de rol van Learning & Development 
  • Open thema's: competenties van de toekomst, online/hybride/blended leren, impact van leren, leerstrategie, KPI's binnen leren, LMS-systemen, HILL-principes, competentiematrices, onboarding/reboarding/offboarding, digitaal leren, talent & leadership programma’s, stakeholders, subsidielandschap, Vlaams opleidingsverlof, groeipaden voor medewerkers, onderhandelen met leveranciers/opleidingsverstrekkers,...

Doelgroep

Dit lerend netwerk richt zich exclusief tot L&D-verantwoordelijken binnen een middelgrote of grote onderneming. Als ervaringsniveau verwachten we basis of gevorderd zodat je vanuit jouw ervaring een actieve bijdrage kan leveren aan de groep. 

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies plaatsvinden bij de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies / Menselijk kapitaal

Wanneer

Prijs

 Voka-leden: 1.085 euro
Niet-leden: 1.625 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker i.k.v. de kmo-portefeuille. Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid als je bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal opleidingsuren: 21

kmo portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag