Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Lerend netwerk HR Directors

Deze community brengt HR Directors van toonaangevende, al dan niet internationaal actieve, bedrijven uit Oost-Vlaanderen samen.

In dit lerend netwerk komen topsprekers over verschillende relevante thema’s aan bod. Daarnaast zijn de sessies sterk doorweven door inspirerende praktijkcases uit het bedrijfsleven en een open kennis- en ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader. Deze community geeft je de kans om je professionele netwerk te verbreden en om te leren van elkaar.

Praktisch

De thema’s worden bepaald door de groep.
De sessies vinden plaats op verschillende plaatsen in Oost-Vlaanderen, vaak ook bij de bedrijven zelf.

Het traject bestaat uit

  • een kick off sessie
  • 4 fysieke bijeenkomsten
  • 3 online talks

Doelgroep

HR directors van grote(re) KMO’s en multinationals uit Oost-Vlaanderen die hun HR-beleid willen afstemmen op de ontwikkelingen, trends en uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt en ten opzichte van elkaar. Om de groepsinteractie optimaal te sturen, kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen.

Contactpersoon

Griet Santy

Groeitrajecten - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 1200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Kies het thema personeelsmanagement, 18 opleidingsuren. Registreer nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille